Υπενθυμίζουμε οτι μετά το φιλικό με τη Σίμουρκ, ο Μίτσελ είχε σχολιάσει σχετικά με το θέμα: "«Ήταν λόγος της διοίκησης που δεν χρησιμοποιήθηκε ο Αμπντούν. Περιμένουμε άμεσα να πάρουμε μια απόφαση»...

O παίκτης ζήτησε από την τεχνική ηγεσία να μην παίξει στο φιλικό με τη Σίμουρκ επικαλούμενος μεταγραφικούς λόγους. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη στάση του Αλγερινού μέσου αναγκάζουν τον Ολυμπιακό να τον κόψει από την αποστολή και να τον καλέσει άμεσα για απολογία.

Έτσι, ο Αμπντούν θα βρίσκεται αύριο στην Αθήνα, ώστε να τα πει από κοντά με τον Γιάννη Βρέντζο και όλα τα σενάρια είναι... πιθανά. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Νότιγχαμ έχει προχωρήσει το θέμα και φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στον Αλγερινό, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Σαουθάμπτον.

Έτσι, αποκλείστηκε από το ματς και λόγω της συμπεριφοράς του σήμερα και της γενικότερης στάσης του, επιστρέφει αύριο στην Αθήνα για να απολογηθεί.Όπως τονίζεται, δεν θα είναι από τον Ολυμπιακό ανεκτό κανένα παράπτωμα και καμία τέτοια διάθεση από ποδοσφαιριστή.