Facebook Pixel Καλά, ούτε την εφημερίδα;
Life
| 2011-03-26 14:13:00

Καλά, ούτε την εφημερίδα;

Καλά, ούτε την εφημερίδα;

Γελάει όλη η μπασκετική πιάτσα με όσα έχουν κυκλοφορήσει για εξέχον στέλεχος του αθλήματος, που δεν καταδέχεται να πληρώσει από την τσέπη του ούτε την εφημερίδα που αγοράζει από το περίπτερο.

Πριν από λίγες μέρες, έγινε μια συνάντηση και από στόμα σε στόμα διαδόθηκε εντέχνως ο τρόπος που διαχειρίζεται τα οικονομικά ένας πρόεδρος – μην ζητάτε περισσότερες λεπτομέρειες τώρα – που ζητάει μάλιστα και μειώσεις από τους υπόλοιπους.

Ο συγκεκριμένος έχει παχυλή αποζημίωση για τις υπηρεσίες που προσφέρει, γεγονός που έχει συζητηθεί και επικριθεί εντόνως στο χώρο του μπάσκετ. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι δεν του φτάνουν τα χρήματα που παίρνει, αλλά φροντίζει να μην κάνει και καθόλου έξοδα. Και εδώ που τα λέμε, πρόεδρος είναι και οι δημόσιες σχέσεις δικαιολογούνται.

Δηλαδή να κάνει το τραπέζι στην παρέα του και να ξοδεύει πάνω από 200 ευρώ. Οχι μία, αλλά πολλές φορές. Να παίρνει ταξί και να χρεώνει το ταμείο. Αλλά να πληρώνει και το σούπερ μάρκετ από τα λεφτά άλλων; Και να μην καταδέχεται να πληρώσει ούτε καν μια εφημερίδα στο περίπτερο; Ακόμα και το 1,5 ευρώ να τσιγκουνεύεται; Ναι, στα έξοδά του υπάρχει και η αγορά της εφημερίδας!

Γι αυτά και για πολλά άλλα, γελάει ο κόσμος με τον πρόεδρο. Κι αυτά δεν είναι λόγια του αέρα, είναι γραμμένα. Και όταν βγουν στη δημοσιότητα, ο εξευτελισμός θα είναι άνευ προηγουμένου. Ειδικά αν ισχύει και η φημολογία πως ο τύπος έχει ήδη προπληρωθεί τα χρήματα που του αναλογούν και για την επόμενη σεζόν. Αθάνατη Ελλάδα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags