Facebook Pixel Γλυστρίδα τώρα ο Νοτιάς!
| 2011-03-27 08:40:00

Γλυστρίδα τώρα ο Νοτιάς!

Γλυστρίδα τώρα ο Νοτιάς!

Άφαντος τόσο καιρό ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, τώρα που έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι δεν σταματάει να κάνει δηλώσεις. Νέα συνέντευξη σήμερα, επανέλαβε ότι πρέπει να βάλουν λεφτά ο Ντέμης και οι άλλοι μέτοχοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκ των μεγαλομετόχων της «Ένωσης» στην εφημερίδα «Goal»:

«Δεν έχω ενημερώσει τους μετόχους για τη δήλωσή μου, αλλά πιστεύω πως θα τη δουν και περιμένω την απάντησή τους. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την αδειοδότηση. Δεν μπορούμε ούτε εγώ ούτε ο Παππάς να σηκωθούμε να φύγουμε. Μας πονά πολύ όλους η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΚ. Έχουμε τώρα μπροστά μας το Κύπελλο και δεν γίνεται να μην μπορούμε να πάρουμε την αδειοδότηση. Δεν μπορεί μόνο εγώ και ο Παππάς να σηκώνουμε το βάρος. Θέλουμε την ΑΕΚ ενωμένη. Προφανώς και δεν μπορούμε να αναγκάσουμε τους άλλους μετόχους να βοηθήσουν, αλλά όλοι φέρουν ευθύνη κι έχουν ηθική υποχρέωση.

Αν είχα την πρόθεση να εγκαταλείψω την ΑΕΚ θα το έκανα πριν από πέντε χρόνια και δεν θα έχτιζα προπονητικά. Δεν μπορώ να πληρώνω μόνο εγώ. Το καλοκαίρι πλήρωσα τον Φερέρ και τους βοηθούς του για να κάνει διακοπές στην Ισπανία. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Μέχρι ενός σημείου. Δεν δημιούργησα εγώ αυτά τα χρέη και δεν μπορεί να πληρώνω μόνο εγώ και ο Παππάς», τόνισε.

Όσο για το τι θα πράξει αν δεν συνδράμουν οι άλλοι μέτοχοι, απάντησε: «Αν δεν βοηθήσουν, θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Έχουν και οι άλλοι μέτοχοι ευθύνη. Εγώ δεν τους είπα να βάλουν όλο το ποσό. Όσα μπορεί ο καθένας. Δεν μπορώ να τους υποχρεώσω, αλλά τους απευθύνω αυτό το κάλεσμα για να βοηθήσουμε όλοι την ΑΕΚ, που τόσο αγαπάμε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Όλα αυτά τα χρόνια έχω βάλει τόσα χρήματα που δεν έχουν βάλει άλλοι κι άλλοι. Ο καθένας έχει ευθύνη για τις μετοχές του.

Όλοι είχαμε μπει στην αρχή σαν γκρουπ και όλοι θα φύγουμε σαν γκρουπ. Τόσο καιρό έβαζα χρήματα γιατί η ΑΕΚ είναι ομάδα μου, την αγαπώ, στενοχωριέμαι όταν δεν πάει καλά και πάντα ενημερώνομαι για το τι γίνεται. Δεν πήγα εγώ να βρω τον Ντέμη, αυτός ήρθε και με βρήκε. Και τώρα φτάνουμε να χαρίζουμε χρεωμένες μετοχές και να φεύγουμε; Πού ακούστηκαν αυτά; Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε με τον Παππά, αλλά…».

Αναφορικά με την παραίτηση που έθεσε στη διάθεσή του ο Σταύρος Αδαμίδης και η οποία δεν έγινε δεκτή, είπε: «Τι να παραιτηθεί ο Αδαμίδης; Και ποιος θα διοικήσει μετά; Εγώ από τη Νέα Υόρκη; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Όλοι μαζί ξεκινήσαμε, όλοι μαζί να πληρώσουμε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags