Facebook Pixel «Δεν έχει πρόβλημα με Ολυμπιακό, απλά θέλει να παίζει»
Άλλα Σπορ
| 2011-03-27 18:27:00

«Δεν έχει πρόβλημα με Ολυμπιακό, απλά θέλει να παίζει»

«Δεν έχει πρόβλημα με Ολυμπιακό, απλά θέλει να παίζει»

Ο μάνατζερ του Γιάννη Φετφατζίδη με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο νεαρός άσος των «ερυθρολεύκων» δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και σημείωσε πως απλά θέλει να παίζει περισσότερο

Η δήλωση του Γιώργου Τσέλιου, έγινε με αφορμή το σχόλιο του «Φέτφα» μετά από το παιχνίδι της Ελλάδας με την Μάλτα, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως «ευτυχώς για εμένα υπάρχει η εθνική».

Ο ατζέντης λοιπόν του Φετφατζίδη μιλώντας στο «katimagiko.gr» ξεκαθάρισε ότι «ο Γιάννης είναι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που είπε δεν το εννοούσε όπως το πέρασαν ορισμένοι. Απλά μίλησε ρεαλιστικά. Είναι λογικό να πει κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεν παίζει στον Ολυμπιακό. Έχει ν' αγωνιστεί αρκετό καιρό και γι' αυτό τόνισε πως ευτυχώς που υπάρχει η Εθνική ομάδα και πήρε χρόνο συμμετοχής».

Ο κ. Τσέλιος διευκρίνισε πως δεν έχει κληθεί από κανέναν από τον Ολυμπιακό για να συζητήσει σχετικά με τον ποδοσφαιριστή και συμπλήρωσε πως «ένας παίκτης στην ηλικία του Γιάννη θέλει ν' αγωνίζεται. Είναι φυσιολογικό το να θέλει να παίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags