Facebook Pixel Ξέρουν και... περιμένουν;
| 2013-08-05 19:33:00

Ξέρουν και... περιμένουν;

Ξέρουν και... περιμένουν;

Από το βράδυ της Παρασκευής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει πολλές και διάφορες προσπάθειες για να «ασχοληθεί» και βασικά να ενημερωθεί για την υπόθεση της Μέταλιστ. Προς το παρόν τίποτα δεν βγαίνει προς τα έξω όσον αφορά τις κινήσεις που γίνονται...

Στον ΠΑΟΚ –λέγεται- ότι είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Από τον ΠΑΟΚ προκύπτει ότι πράγματι το σημείο κλειδί έχει να κάνει με την όποια πρωτόδικη απόφαση της UEFA, που πρέπει να βγει πριν την Παρασκευή, πριν την ημέρα της κλήρωσης.

Από ώρα σε ώρα και από μέρα σε μέρα, οι παράγοντες του Δικεφάλου περιμένουν την πρώτη αντίδραση της UEFA. Αν τυχόν προκύψει απόφαση, ή αν η Μέταλιστ κληθεί σε απολογία μέχρι την Πέμπτη, τότε θα υπάρχουν αντιδράσεις. Την όποια πρώτη κίνηση της UEFΑ ίσως την εκμεταλλευτεί και ο ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα όμως δεν έχει γίνει τίποτα…

«Κάποια πράγματα γίνονται αλλά δεν λέγονται…» λένε συνεχώς στην Μικράς Ασίας και το σίγουρο είναι ότι όλες οι κινήσεις που κάνουν στον ΠΑΟΚ θα αποκαλυφθούν στην πορεία.

Προς το παρόν υπάρχει εντολή για χαμηλούς τόνους και φυσικά κανείς μα κανείς δεν είναι σίγουρος ή έστω απλά αισιόδοξος, ότι το όλο θέμα θα κυλήσει ευνοϊκά για τον ΠΑΟΚ… Αυτό πρέπει να τονιστεί για να μην δημιουργούνται ψεύτικες προσδοκίες. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι το πιο πιθανό είναι να μην προλάβει ο ΠΑΟΚ να ευνοηθεί απο την τιμωρία της Μέταλιστ.

«Αν έβγαινε απόφαση από το CAS μία εβδομάδα νωρίτερα τότε θα ήμασταν σίγουροι…» λένε στελέχη του Δικεφάλου, που παραδέχονται ότι τώρα υπάρχει χρονικό πρόβλημα.

Αν μετά το Σαββατοκύριακο και σήμερα Δευτέρα δεν υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από την UEFA(παρά τις όποιες πιέσεις ασκούνται) τότε τα περιθώρια στενεύουν πάρα πολύ.

Αν κάτι γίνει πάντως σήμερα-αύριο σε βάρος της Μέταλιστ, δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να εκδηλωθεί και επίσημα και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ να βρεθεί ακόμη στην Ελβετία…

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags