Facebook Pixel Ένταση το πρωί στην Κερατέα
Life
| 2011-03-29 10:04:00

Ένταση το πρωί στην Κερατέα

Ένταση το πρωί στην Κερατέα

Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Κερατέας, μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και κατοίκων, που διαμαρτύρονται για τον ΧΥΤΑ.

Αγνωστοι έκαψαν μηχάνημα που θα απομάκρυνε τα μπάζα από τη Λεωφόρο Λαύριου και ο δρόμος παραμένει κλειστός, με αποτέλεσμα η κίνηση να διεξάγεται μόνο μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Σουνίου.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι χρησιμοποιώντας φορτηγά έριξαν μπάζα σε δρόμους που οδηγούν προς τη Κερατέα με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου, μεταξύ 1ης και 2ης εισόδου προς την πόλη, στον παράδρομο κα στην επαρχιακή οδό Αναβύσσου - Κερατέας στο ύψος της διασταύρωσης με την παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Σουνίου.

Στις 05:30 τα ξημερώματα άγνωστοι στο Μαρκόπουλο πυρπόλησαν μηχάνημα το οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση των μπάζων από τους δρόμους. Έτσι, ο δρόμος παραμένει κλειστός και η κίνηση των οχημάτων προς Λαύριο διεξάγεται μόνο μέσω παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Σουνίου.

Περίπου στις 07:30 ένταση σημειώθηκε σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στο κόμβο Θορικού όταν στιγμή που κατευθύνονταν προς τη Κερατέα λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. με διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε επίθεση από κατοίκους και τότε οι αστυνομικοί τους απομάκρυναν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και χημικών.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags