Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε για:

Τον τραυματισμό του: «Είμαι σκληρό καρύδι, έτσι λένε οι περισσότεροι, οπότε αντέχω και όσο αντέχω θα είμαι εδώ και θα σας κουράζω και εσάς (γέλια)».

Tα λάθη στα ματς στο Ουλμ: «Δεν χρειάζεται να υπάρχει πανικός. Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και δεν θυμάμαι να είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στα φιλικά. Συνήθως ήμασταν οι πρωταθλητές των φιλικών, αλλά δυστυχώς στο τέλος σε πολλές διοργανώσεις δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε όλοι. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό αυτό που έγινε και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεσκεπαστούν τα πράγματα που δεν κάνουμε καλά. Νομίζω ότι στο χέρι όλων μας είναι βελτιωθούμε».

Tην άμυνα: «Καταλάβαμε όλοι μας ότι το καλύτερο μας που είναι η άμυνα δεν είναι στα επίπεδα που θέλουμε, και στο ένας-ένας, αλλά και η ομαδική άμυνα και νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε, όχι εμείς, αλλά και οι γύρω-γύρω. Τα φαβορί είναι στα χαρτιά και όλα αποδεικνύονται με πράξεις, όχι με λόγια».

Το εάν υπάρχει χρόνος για να βελτιωθεί η ομάδα: «Κάθε καλοκαίρι πιέζει ο χρόνος έτσι και αλλιώς. Το θέμα είναι πως εάν βρισκόμαστε με άριστα το δέκα, είμαστε στο 3, μετά το Ακρόπολις να είμαστε στο 5.5, όταν θα φύγουμε να είμαστε στο 6 και μέσα στο τουρνουά να φτάσουμε στο 10'».