Είναι ιδιαίτερης και μάλιστα κρίσιμα ιδιαίτερης σημασίας αυτός ο αγώνας. Κυρίως δε, επειδή χρονικά … συμβαίνει σε κομβικό σημείο. Μετά το σοκ του αποκλεισμού από τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το crash test στο Πρωτάθλημα ελέγχει παίκτες και προπονητές. Ψυχολογικά κι αγωνιστικά.

Ο αποκλεισμός – και για να ακριβολογούμε ο τρόπος του – επέδρασε έντονα στον ΠΑΟΚ. Πόσο έντονα; Στην Τούμπα θα δούμε …

Έχει ενδιαφέρον κατ αρχήν η καταγραφή των αντανακλαστικών του Χούουμπ Στέφενς. Κατά πως φαίνεται πέρα από την επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδοι του Πρωταθλήματος (απουσίαζε επειδή εξέτιε ποινή από την παρελθούσα) δεν σκέφτεται άλλες … παρεμβάσεις. Αναφερόμαστε βέβαια στη αρχική ενδεκάδα. Έτσι;

Ο Χούουμπ Στέφενς φέρεται, να μην σκέφτεται παρεμβάσεις και για έναν ξεχωριστό λόγο. Δεν θα ήθελε, να αποδώσει σε μία από τις βασικές επιλογές του – την περασμένη Τρίτη - βαρύτερες ευθύνες για την ήττα από τη Σάλκε.

Φυσικά, και δεν είμαστε στο μυαλό του Ολλανδού προπονητή αλλά … Ο Λίνο, ο Λάζαρ κι ο Λόρενς διάγουν περίοδο αποθεραπείας. Ο Νέτσιντ, ο Γεωργιάδης κι ο Ολίσε έπαιξαν κι έχασαν τις ευκαιρίες τους. Ο Σπυρόπουλος μάλλον είναι «υπ ατμόν». Ποιος μένει; Ο Βούκιτς ο οποίος αποτέλεσε την προετοιμασία βασική επιλογή του. Ίσως ο Νίνης; Ναι, ο Νίνης ο οποίος συμμετέχει στην 18+1 αποστολή του ΠΑΟΚ. Προφανείς οι λόγοι της συμμετοχής του ως +1 …

Για μία ακόμη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ έμεινε εκτός ο Πάμπλο Γκαρσία. Σε μία μάλιστα, υποχρέωση για την οποία έχει σοβαρές ελλείψεις. Τι γίνεται με τον «Τσε»; Ο χρόνος θα δείξει. Ο αμοιβαίος σεβασμός - κατά πως φαίνεται – του Ορουγουανού παίκτη με τον Ολλανδό προπονητή διαμορφώνει εικόνα αισιοδοξίας επί του θέματος!

Δεν δοκιμάζεται όμως, ο ΠΑΟΚ μόνον ως ομάδα κόντρα στον Πανιώνιο. Δοκιμάζεται κι ως κόσμος. Μετά από την πικρία και την απογοήτευση για την πολυσυζητημένη απώλεια της πτήσης στον ουρανό με τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Με δυο λόγια; Crash test θα είναι ο αγώνας με τον Πανιώνιο και για τον όγκο και για τον παλμό της κερκίδας στην Τούμπα.

Πηγή: pamesports.gr