Στο εξ αναβολής λοιπόν παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, οι Περιστεριώτες έφτασαν μάλλον εύκολα στο 2-0, είχαν δοκάρι με τον Ιγκλέσιας, ενώ στο 1-0 δίκαια διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι και αποβολής του Ηρακλή που έκανε χέρι. Κάκιστος και ασύνδετος ο Άρης, άργησε να μπει στο ματς και ο Γιάννης Χατζηνικολάου μάλλον δεν μπορεί να αισθάνεται πολύ άνετα...

Μπορεί το... παλληκΑΡΗ;

Μετά το πρώτο 10λεπτο, ο Ατρόμητος ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, με τους Ναπολεόνι, Παπαδόπουλο και Πίτου Γκαρσία σε πρώτο πλάνο και τον Ιταλό στο 13` να χάνει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

Ο Άρης είχε προβλήματα σε όλες τις γραμμές, αλλά στο 22` "έφαγε" ένα... επιεικώς αστείο αυτογκόλ από τον Ουντότζι, με τον Διούδη να διώχνει πάνω στην πλάτη του και αυτή να μπαίνει μέσα!! Οι κίτρινοι σαν να ξύπνησαν κάπως και αφού γλίτωσαν κόκκινη και πέναλτι του Ηρακλή στο 26` (φάνηκε να διώχνει με το χέρι πάνω στη γραμμή το σουτ του Παπαδόπουλου), έκαναν δυο καλές φάσεις με Αγγελούδη (29`) και Ουντότζι (31`).

Όμως στο 38` σε μια κόντρα από αριστερά, ο Ναπολεόνι δεν αστόχησε, κάνοντας το 2-0 και ουσιαστικά τέλειωσε το ματς...

Παραλίγο και 3ο

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Χατζηνικολάου έριξε στο ματς τον Τριανταφυλλάκο αντί του Οικονομόπουλου, όμως oι Περιστεριώτες έλεγχαν το ρυθμό και έφτιαχναν φάσεις με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Ναπολεόνι στο 58'. Ο Ιταλός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από «πάρε-βάλε» ασίστ του Μπρίτο, όμως αστόχησε με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει.

Το σκορ, όμως, δεν άλλαξε ούτε στο 62', όταν στην κεφαλιά του Ιγκλέσιας με παρέμβαση και του Διούδη η μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι των «κίτρινων».

Ο Αρης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Προσπάθησε να αντιδράσει και στο αμέσως επόμενο λεπτό θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του ματς σε μία φάση, όπου ο Τάτος ζήτησε πέναλτι από τον Ταυλαρίδη με τον ρέφερι, Ιωαννίδη, όμως, να δείχνει «παίζεται».

Ετσι το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος και πλέον το ματς εξελλισόταν σε αγγαρεία, μιας και οι «κίτρινοι» ναι μεν είχαν διάθεση να παλέψουν, ωστόσο δεν μπορούσαν. Οσο για τον Ατρόμητο, έλεγχε το ρυθμό και όταν του δινόταν η ευκαιρία απειλούσε, όπως έγινε στις καθυστερήσεις με τον Καραγκούνη σε τετ α τετ με τον Διούδη να αστοχεί.

ΣΚΟΡΕΡ: 22' αυτ. Ουντότζι, 38' Ναπολεόνι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 35' Ταυλαρίδης - 30' Οικονομόπουλος, 33' Κύργιας, 48' Τσουμάνης, 67' Τάτος, 80' Διούδης

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: -

ΔΟΚΑΡΙΑ: 62' Ιγκλέσιας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (75' Νάστος), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (83' Δημούτσος), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος (68' Καραγκούνης), Ναπολέονι.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Καραγκούνης (61' Μανιάς), Κύργιας, Ηρακλής (73' Καρασαλίδης), Τσουμάνης, Οικονομόπουλος (46' Τριανταφυλλάκος), Παπαδόπουλος, Ουντότζι, Τάτος, Σταυρόπουλος, Αγγελούδης.