Facebook Pixel Του λείπει η ποιότητα
| 2013-09-02 21:01:00

Του λείπει η ποιότητα

Του λείπει η ποιότητα

Για ακόμα ένα ματς ο Παναθηναϊκός πληρώνει την απουσία μέσων και μεσοεπιθετικών παικτών -πλην του Μπεργκ- που έχουν εύκολο το γκολ και μπορούν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους στο ένας με έναν. Η έλλειψη τέτοιου είδους ποδοσφαιριστών είναι υπαίτια για το παράλληλο παιχνίδι στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.

Παιχνίδι που δεν απειλεί τον αντίπαλο και δεν του θολώνει το μυαλό, καθώς ξεκούραστα- σχετικά- κρατά την εστία του ανέπαφη.


Ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός στη φάση του γκολ που πέτυχε, θα μπορούσε να το πετύχει και νωρίτερα με τον Μπεργκ, αλλά από εκεί και πέρα... Πάντα λανθασμένες ή κακές οι τελικές πάσες, οι σέντρες ακόμα και όσες τελικές προσπάθειες βγήκαν. Από την ώρα που η Βέροια ισοφάρισε εκμεταλλευόμενη ένα ακόμα λάθος της άμυνας –και του βοηθού- το εκ νέου προσπέρασμα έμοιαζε με ανυπέρβλητο τοίχο. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά οι λίγες φορές που έγιναν απειλητικοί, πήγαν στράφι λόγω κακών επιλογών (Μπαϊράμι, Χουχούμης).


Κανείς δεν είπε πως η φετινή χρονιά θα είναι εύκολη για τους παίκτες, τους προπονητές και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Χρειάζεται πολλή υπομονή για να αρχίσει να... φέγγει. Χρειάζεται δουλειά από τους υπάρχοντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και... φαντασία απ' αυτούς που ήρθαν και θα έρθουν. Τόσο ο Πράνιτς όσο και ο Ατζαγκούν -σύμφωνα με όσα έδειξε στις πρώτες προπονήσεις- είναι παίκτες που έχουν στο παιχνίδι τους αυτό που γενικά λέμε «ποιότητα». Μπορούν να περάσουν έναν παίκτη, μπορούν να απειλήσουν ή να βγάλουν κάθετες πάσες στους συμπαίκτες τους. Γι' αυτό και μοιάζουν πολύτιμοι ειδικά στον φετινό Παναθηναϊκό. Ισως είναι οι παίκτες που έλειψαν (και) από το χθεσινό ματς...

ΥΓ.: Να τα λέμε όλα... Η φάση του γκολ της Βέροιας ξεκινά από «τριπλό» οφσάιντ. Είναι μία φάση αλλά έκρινε το ματς.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags