"Έχουμε ένα παιχνίδι την Παρασκευή πρέπει να πάμε για τους τρεις βαθμούς, έχουμε συνηθίσει το να θέλουμε τη νίκη και να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε. Από εκεί και πέρα μόλις με το καλό τελειώσει το παιχνίδι θα δούμε και το επόμενο".

Για το αν η ομάδα μπορεί να σκεφθεί και τα πολλά γκολ, σχολίασε: "Το μόνο που θέλουμε εμείς είναι να πάμε να κερδίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από εκεί και πέρα αν μπορούμε να συνδυάσουμε τη νίκη μας με ένα στραβοπάτημα της Βοσνίας θα είναι πολύ καλό για εμάς".

Σε ερώτηση για το αν οι διεθνείς θα έχουν το μυαλό τους και στο παιχνίδι της Βοσνίας με τη Σλοβακία, ο Τζαβέλλας σημείωσε: "Όχι. Θα έχουμε το μυαλό μας στο δικό μας παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί και απλά μετά θα μάθουμε το τι έγινε και στο άλλο παιχνίδι".

Τέλος σχολίασε για την δική του κατάσταση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα μια μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα μεγάλη. Την ήθελα αυτή τη μεταγραφή, ήθελα να πάω στον ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Έχω προπονηθεί είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να βοηθήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται".