Facebook Pixel "Μίλησα δύο φορές με τον Δαλούκα"!
| 2011-03-31 08:10:00

"Μίλησα δύο φορές με τον Δαλούκα"!

"Μίλησα δύο φορές με τον Δαλούκα"!

Ο Νικόλας Πατέρας φέρεται να παραδέχθηκε στον εισαγγελέα ότι τηλεφώνησε στον Δαλούκα για το Άρης – Παναθηναϊκός! Μία πριν τον αγώνα ("παίξε καλά") και μία μετά (για ...επίπληξη)!

Νέα αποκάλυψη έχουμε όσον αφορά το σκάνδαλο με τις κασέτες, καθώς όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Sportday», ο Νικόλας Πατέρας παραδέχτηκε στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ότι μίλησε δύο φορές με τον διαιτητή Δαλούκα με αφορμή τον αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» τηλεφώνησε μια φορά στον διαιτητή πριν τον αγώνα, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι θα παίξει δίκαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μία μετά το παιχνίδι, όπου του έκανε επίπληξη επειδή έπαιξε 70% υπέρ του Άρη!

Την ίδια ώρα, θυμίζουμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να «λάμψει η αλήθεια», όπως έχει πει, και να φανεί ποιος έχει μιλήσει με τον Δαλούκα και τι έχει πει, αναφερόμενος στον Νικόλα Πατέρα.

Επίσης, ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι έχει μιλήσει με τον Δαλούκα μετά το Άρης – Παναθηναϊκός για να του πει ότι είναι η «ντροπή του Βόλου» εξαιτίας του πέναλτι που έδωσε υπέρ των «πράσινων».

Επίσης, θυμίζουμε ότι ο Δαλούκας φέρεται στην κατάθεσή του να έχει "φωτογραφίσει" μεγαλοπαράγοντα ομάδας που τον πλησίασε για να ευνοήσει τον Άρη, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη η πρώτη κλήση υπόπτου για το σκάνδαλο με τις κασέτες, του Αχιλλέα Μπέου.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου θα καταθέσει ως ύποπτος για απόπειρα εκβιασμού -σε βαθμό πλημμελήματος- του διαιτητή Δαλούκα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags