Facebook Pixel «Όλα περνούν από την άμυνα»
Μπάσκετ
| 2011-03-31 10:07:00

«Όλα περνούν από την άμυνα»

«Όλα περνούν από την άμυνα»

Διαφορετική και καλύτερη περιμένει την Μπαρτσελόνα στον τέταρτο μεταξύ του αγώνα ο Κώστας Τσαρτσαρής, τονίζοντας πως η ομάδα που θα παίξει την καλύτερη άμυνα θα πάρει και την νίκη.

«Θα πρέπει να αγωνιστούμε όπως και στα τρία προηγούμενα ματς, αλλά με λιγότερα λάθη και να πολεμήσουμε περισσότερο. Αυτά είναι σημαντικά στοιχεία. Κι εννοείται ότι όλα περνούν από την άμυνα», είπε αρχικά ο έμπειρος άσος του Παναθηναϊκού στην «Sportday».

«Μαθηματικά απέχουμε μια νίκη από το φάιναλ-φορ. Πλέον τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Εκεί που η Μπαρτσελόνα ήταν το φαβορί, τώρα είμαστε εμείς ένα βήμα από το φάιναλ-φορ. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε. Η Μπαρτσελόνα θα είναι ακόμη καλύτερη και διαφορετική, διότι θα παίξει το τελευταίο της χαρτί», πρόσθεσε ο Τσαρτσαρής.

Όσο για την κούραση που υπάρχει, επεσήμανε: «Είναι λογικό το μυαλό να είναι στρεσαρισμένο και να υπάρχει κούραση, ωστόσο το ίδιο συμβαίνει και με τους αντιπάλους μας. Το θέμα είμαι ποιος θα δώσει το 100%. Αναβοσβήνουμε τον διακόπτη που απαιτείται για να ξεκουραζόμαστε έπειτα από κάθε ματς, αλλά στον αγώνα ο διακόπτης θα είναι ανοικτός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags