Facebook Pixel «Δένει» τον Περογαμβράκη!
| 2013-09-18 22:21:00

«Δένει» τον Περογαμβράκη!

«Δένει» τον Περογαμβράκη!

Το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν στην επέκταση τους θέλοντας να τον κρατήσουν για… πάντα στο Ηράκλειο!

Ο Αλέξης Περογαμβράκης επέστρεψε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2012 έπειτα από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας και έχει φροντίσει με τις εμφανίσεις του να δείξει ότι αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Πέρυσι, στην παρθενική του χρονιά στην Σούπερ Λιγκ – ο "Πέρο" πέτυχε 6 γκολ και αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του ΟΦΗ μετά τον Θανάση Παπάζογλου πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν εκείνος που έσπασε τον γόρδιο δεσμό πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της χρονιάς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες στον ΟΦΗ θέλουν να τον "δέσουν" προκειμένου να προχωρήσουν στην πρόωρη ανανέωση του. Ήδη, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις που δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν λίαν συντόμως και εντός των επόμενων ημερών ή και εβδομάδων, να ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ!

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags