Facebook Pixel Ο Ελάνο "αδερφός" του Γκοβού
| 2011-03-31 20:29:00

Ο Ελάνο "αδερφός" του Γκοβού

Ο Ελάνο "αδερφός" του Γκοβού

Τις τελευταίες μέρες γράφεται το όνομα του Ελάνο μεταξύ των στόχων του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος δημιουργός έκανε καριέρα ετών στην Ευρώπη με Σαχτάρ, Μάντσεστερ Σίτι και Γαλατασαράι.

Επέστρεψε, όμως, στα 29 του χρόνια στην πατρίδα του και τη Σάντος. Ξέρει μπάλα όση δεν ξέρουν μαζί δέκα ρόστερ ομάδων της Σούπερ Λιγκ και αν το δει κανείς καθαρά ποδοσφαιρικά το θέμα μια τέτοια περίπτωση ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Έλα, όμως, που στον Πειραιά μετά τα όσα έχουν πάθει με τους διάφορους Ντιόγκους, Μαρέσκες, Ρόμενταλ και Ουρτάδους, την ψάχνουν λίγο παραπάνω.

Έμαθαν, λοιπόν, για τον Ελάνο ότι είναι περίπτωση ποδοσφαιριστή που λατρεύει τη διασκέδαση και το οινόπνευμα. Όχι το φωτιστικό για να ανάβει το τζάκι του, αλλά το αλκοόλ που βρίσκεται στα ποτά. Πληροφορήθηκαν ότι τα τσούζει και πως η συνήθειά του αυτή ήταν η αφορμή για να γυρίσει τόσο νωρίς στη Βραζιλία.

Γέλιο θα έχει να έρθει Ελλάδα και να γνωριστεί με τον Σίντνεϊ Γκοβού. Να δούμε κανένα δίδυμο του χρόνου με διαρκείας στο Βίλα Μερσέντες αποτελούμενο από Ελάνο και Γκοβού. Πλακάκια θα τα κάνουν οι δυο τους. Θα λέει ο Γάλλος: "Ζε βουντρέ βοτκά" και ο Βραζιλιάνος "γκοσταρία ντε ούμα καϊπιρίνια".

Ονειρεμένο ντουέτο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags