Facebook Pixel "Έπαιξαν ρόλο κούραση και... Βούκιτς"
| 2013-09-26 23:00:00

"Έπαιξαν ρόλο κούραση και... Βούκιτς"

"Έπαιξαν ρόλο κούραση και... Βούκιτς"

Ο τεχνικός της Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και τόνισε ότι η Αναγέννηση στη ρεβάνς θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό. 

Αναλυτικά όσα είπε:

"Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα με αντιπάλους πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ίσως να ήταν διαφορετικά πράγματα αν δεν δεχόμασταν το πρώτο γκολ σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο. Δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τέλειωσε το ματς. Ο Βούκιτς σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και δείχνει ότι είναι πολύτιμος παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Επίσης μέτρησε πολύ η κούραση των παικτών μας ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πολύ και μας έλειψε το καθαρό μυαλό για να κρατήσουμε τη μπάλα και να πάρουμε ανάσες. Ξέρουμε σε ποιο γήπεδο ήρθαμε και κόντρα σε ποια ομάδα παίξαμε. Ήρθαμε να πάρουμε εμπειρίες και στόχος μας ήταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η ρεβάνς είναι σε ένα μήνα και εκεί θα προσπαθήσουμε να φανούμε άκρως ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Για μας όμως, προέχει το πρωτάθλημα".

Αν θα μπορούσε η ομάδα του να κάνει κάτι παραπάνω: "Ο ΠΑΟΚ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα από τις πλευρές και ήταν δύσκολο να έχουμε καθαρό μυαλό. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags