Facebook Pixel «Η ΑΕΚ είναι κράχτης!»
| 2013-09-30 22:54:00

«Η ΑΕΚ είναι κράχτης!»

«Η ΑΕΚ είναι κράχτης!»

Για την εμπειρία του που σκόραρε εις βάρος της ΑΕΚ μίλησε ο επιθετικός της Θύελλας Ραφήνας, Παναγιώτης Ραμπαβήλας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ραμπαβήλα στο sportvox.gr:

Για το ξεκίνημα και την πορεία της καριέρας του:
«Ξεκίνησα από τον Παναιγιάλειο και έμεινα εκεί μέχρι τα 17, μετά έφυγα για την Ολλανδία και τον Άγιαξ, που με είχε επιλέξει έπειτα από συμμετοχή μου σε καμπ που είχε διοργανώσει ο σύλλογος. Από εκεί με έστειλαν στη Φίτεσε, ενώ στη συνέχεια επέστρεψα στην Ελλάδα και τον Εθνικό Πειραιά. Ακολούθησε μία παρουσία στη Φέενταμ, ομάδα Β’ εθνικής και τώρα βρίσκομαι στη Θύελλα Ραφήνας».

Για τις εμπειρίες που αποκόμισε στην Ολλανδία:
«Ήμουν στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ και της Άλκμααρ, μάλιστα εκείνη την εποχή ήταν στην Ολλανδία και ο Περιστερίδης που παίζει τώρα στον Πλατανιά και ο Λάμπρου που αγωνίζεται στη Φέγενορντ. Τα πράγματα που έμαθα για το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ισχύουν στην Ελλάδα. Εκεί, όταν γίνεσαι 17 ή 18 ετών σου λένε αν μπορείς ή όχι να παίξεις στην 1η ομάδα. Μάλιστα, στον Άγιαξ είχα παίξει αντίπαλος με το νυν τεχνικό της ομάδας, Φρανκ Ντε Μπουρ και είχα σκοράρει!»

Για τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι της Θύελλας με την ΑΕΚ:
«Καταρχήν, η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν καταπληκτική. Υπήρχε 20.000 κόσμος που φώναζε για την ΑΕΚ. Είναι τιμή να παίζεις απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Εμείς περιμέναμε από καιρό να δώσουμε αυτό το ματς, ήμασταν αγχωμένοι και κλειστήκαμε πίσω, προσπαθώντας να απειλήσουμε σε κάποια αντεπίθεση. Όσο βλέπαμε ότι οι αντίπαλοί μας δυσκολευόντουσαν στο γκολ παίρναμε θάρρος και νομίζω, ότι ίσως να έπρεπε να πιέσουμε νωρίτερα από την στιγμή που μειώσαμε το σκορ. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να προβληματίσουμε την άμυνα της ΑΕΚ».

Για τον στόχο της Θύελλας:
«Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Επιπλέον, θέλουμε να παίρνουμε εμπειρίες, όλα τα παιδιά στην ομάδα, προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι ποδοσφαιριστές».

Η άποψή του για την παρουσία της ΑΕΚ στον 6ο όμιλο:
«Η ΑΕΚ είναι κράχτης και η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον όμιλό μας, αλλά και γενικά για τη Γ’ εθνική. Από εκεί και πέρα, αγωνιστικά θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα να πρωταγωνιστήσει στη σεζόν».

Η άποψή του για τον 6ο όμιλο:
«Πιστεύω ότι εκτός από την ΑΕΚ και ο Ηρόδοτος και η Κηφισιά έχουν ανταγωνιστικά σύνολα. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι οι υπόλοιπες ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή, αφού όπως είναι γνωστό, πέφτουν επτά ομάδες στο τέλος της σεζόν».

Για το ντέρμπι με την Τριγλία στο Κύπελλο
«Είναι μεγάλη πρόκληση για τον κόσμο της Ραφήνας και εμάς τους παίκτες. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και μπορεί τα προηγούμενα χρόνια η Τριγλία να ήταν το φαβορί, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα έλεγα ότι η πρόκριση είναι 50%-50%. Περιμένω αρκετό κόσμο στο γήπεδο, μάλιστα θα ήθελα να πω ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ μας ακολούθησε πολύς κόσμος, γεγονός που μας χαροποίησε και μας έδωσε έξτρα κίνητρο».
Ο Παναγιώτης Ραμπαβήλας θέλησε επίσης να ευχαριστήσει τη διοίκηση της Θύελλας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «διοικήσεις όπως της Θύελλας, δεν υπάρχουν πολλές στη Γ’ εθνική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags