Αναλυτικά τα όσα είπε στον Novasportfm 94.6:

Για την ισοπαλία με την Άλκμααρ:
«Η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά καλά και θα μπορούσε να πετύχει γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έπεσε. Παρουσιάζει ακόμη αστάθεια στην απόδοσή του. Όμως συνολικά αν το δούμε, ήταν δίκαιο το σκορ, η εξέλιξη ήταν λίγο περίεργη. Θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά και με την ισοπαλία όπως ήρθε, είμαστε ευχαριστημένοι».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Η ομάδα θα έπρεπε να εμφανίζεται πιο καλή αυτήν την περίοδο. Δεν υπήρξε ίσως σωστός προγραμματισμός με κατάλληλες μεταγραφές εγκαίρως και να μην βλέπουμε ακόμη και την τελευταία ώρα να ψάχνει παίκτες. Έχει έναν από τους καλύτερος προπονητές που έχουν περάσει από την Ελλάδα, όμως λόγω του ελλείμματος προγραμματισμού δεν είχε το χρόνο να φτιάξει την ομάδα. Υστερούμε σε ταχύτητα στο κέντρο του γηπέδου, ενώ στα άκρα υπάρχει. Υστερούμε και σε αμυντική συμπεριφορά στον άξονα. Τα χαφ δεν πατούν περιοχή και δεν βγάζουν κάθετες πάσες. Ο Κάτσε φαίνεται πια πως είναι σημαντικό εργαλείο γιατί έχει αντοχές».

Για το μέλλον της ομάδας:
«Πάντως πλέον υπάρχουν προϋποθέσεις και συνθήκες για να ανέβει η ομάδα, αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο. Εμένα δεν θα με πείραζε να μην πάρει φέτος το πρωτάθλημα, όπως κακώς κατά τη γνώμη μου τέθηκε ως στόχος. Αρκεί να δω μία σημαντική βελτίωση αγωνιστικά αλλά και στη λειτουργία της ΠΑΕ. Τέτοιες ευνοϊκές συνθήκες όπως τώρα δεν θυμάμαι ποτέ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Χρειάζεται ένας προγραμματισμός σε βάθος τριετίας και μόνο τότε να πούμε πως κατεβαίνουμε με απαιτήσεις να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
«Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο. Έχει καλύτερη ομάδα και παίζει μέσα στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρείται ποικιλοτρόπως. Με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι, δεν έχει δείξει κάτι σπουδαίο. Δεν υποτιμώ τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και σέβομαι, αλλά αν πρέπει να δώσουμε φαβορί, αυτό είναι ο ΠΑΟΚ».

Για τη μάχη για τον τίτλο:
«Για το πρωτάθλημα από την αρχή όλοι έλεγαν πως για τον τίτλο θα παλέψουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, όμως εγώ δεν αποκλείω πως και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να κάνει κάτι καλό».