Αρχικά ο υπηρεσιακός προπονητής της Βέροιας επισήμανε πως "το βαρύ σκορ δεν με αποτρέπει από το να πω καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και για σήμερα και για την Άντερλεχτ. Μου άρεσε και το επίπεδο και το πνεύμα του.

Συνήθως μετά από την Ευρώπη οι ομάδες χαλαρώνουν και δεν δίνουν βαρύτητα στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και είχαμε αυτό το βαρύ σκορ. Βαρύ μεν αλλά ρεαλιστικό το να χάνεις από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μας στεναχωρεί αλλά δεν κλαίμε κιόλας. Έχει έρθει νέος προπονητής για να δούμε μία πιο καλή Βέροια στην συνέχεια. Δεν μένω στο βαρύ σκορ. Υπάρχουν κάποια πράγματα αισιόδοξα. Είχαμε ένα καλό πρώτο μέρος αλλά στο Β' δεν τα καταφέραμε.

Δεν αντέξαμε. Είμαι όμως αισιόδοξος για την ομάδα". Ερωτηθείς για το γεγονός πως ανοίχθηκε η ομάδα του είπε πως "θέλω να πω το εξής. Έχετε δίκιο. Παίξαμε ανοιχτά. Επειδή έχω λίγες ημέρες στην ομάδα κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα περάσεις στον απόλυτο βαθμό.

Χάνοντας με σκορ 2-0 στο ημίχρονο είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια πως δεν μπορείς να πιέσεις για να ανατρέψεις το αποτέλεσμα. Δεν γίνεται να απλωθείς.

Παρασύρθηκαν οι παίκτες και έγινε η ζημιά. Δεν πειράζει. Αφήστε τους να τρέξουν. Άλλες ομάδες θα έχουν πρόβλημα με εμάς. Όχι ο Ολυμπιακός φυσικά".