Facebook Pixel Το θέμα είναι τι θα γίνει "αύριο"...
| 2013-10-10 12:16:00

Το θέμα είναι τι θα γίνει "αύριο"...

Το θέμα είναι τι θα γίνει "αύριο"...

Το να αναθεματίζουμε τους πάντες μετά την ήττα από τον Αρη, που σίγουρα είναι μεγάλη "σφαλιάρα", είναι ό,τι πιο εύκολο.  

Γράφει ο Νίκος Δραγόλιας. 

Τα πραγματικά συμπεράσματα όμως για την ομάδα δεν γίνεται να βγουν τώρα αλλά στα επόμενα ματς.

Το ότι η ομάδα ήταν κάκιστη και δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε για την κρισιμότητα και την ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα, είναι δεδομένο. Το ότι μια ήττα από τον Αρη, ειδικά εντός έδρας, "πονάει" πολύ είναι αυτονόητο. Το ότι ο κόσμος αντέδρασε με το... καλημέρα (δηλαδή από το πρώτο επίσημο ματς) για όσα είδε ξεστομίζοντας συνθήματα κατά της ομάδας ("βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ$%$@") είναι ό,τι πιο δυσάρεστο μπορούσε για συμβεί και αυτό σίγουρα το ξέρουν πολύ καλά στις τάξεις του "Δικεφάλου".

Το θέμα όμως είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα για να "σηκώσεις" κεφάλι σαν ΠΑΟΚ... Να αναθεματίζουμε τους πάντες (παίκτες, Μαρκόπουλο και διοίκηση) και να λέμε ότι "αυτός δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ" είναι πάρα πολύ εύκολο (μάλιστα αυτό θα "πουλούσε" μια τέτοια μέρα). Επειδή όμως και πέρυσι υπήρχε η μεγάλη "σφαλιάρα" από τα Τρίκαλα (σ.σ. εντάξει επικοινωνιακά από τον Αρη είναι μεγαλύτερη αλλά φέρνουμε ως παράδειγμα το κάκιστο ξεκίνημα που αντίστοιχα έγινε πέρυσι) και μετά η ομάδα αντέδρασε, πρέπει να το έχουμε λίγο στο πίσω μέρος του μυαλού μας...

Σίγουρα τώρα τα νεύρα είναι πάνω από το κεφάλι αφού δεν είναι και λίγο να χάνεις στο "σπίτι" σου από τους "κιτρίνους" (ο ΠΑΟΚτσής τώρα νιώθει ντροπή μετά από αυτό το αποτέλεσμα, είναι γνωστό αυτό). Τι να κάνουμε όμως τώρα; Να διώξουμε όλους τους παίκτες, τον Μαρκόπουλο και να φέρουμε νέα διοίκηση επειδή ήρθε η ήττα από τον Αρη; Σύμφωνοι, ότι ήταν κάκιστη η εμφάνιση και πως πλην του Μαργαρίτη οι άλλοι παίκτες δεν έπαιξαν όπως θα μπορούσαν (ή θα έπρεπε), αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε και την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας γιατί τότε θα είναι πιο... ώριμη η κριτική (γιατί και τώρα μπορεί να γίνει και να πούμε πως "αυτός δεν έπρεπε να έρθει στον ΠΑΟΚ ή ότι έπρεπε πάση θυσία η ομάδα να είχε πάρει βασικό ψηλό" αλλά αυτά είναι τα εύκολα της υπόθεσης μετά από μια ήττα από τον Αρη).

Τα πραγματικά συμπεράσματα όμως για την ομάδα δεν γίνεται να βγουν τώρα αλλά στα επόμενα ματς. Το να στήσουμε στον τοίχο τους πάντες είναι πανεύκολο... Αν όμως "έρθει" η νίκη στο Παλέ στις 19/10, τότε όλοι στην ομάδα θα γίνουν... Θεοί και θα αρχίζουν όλοι να κάνουν στροφή 180 μοιρών. Και μάλιστα αυτή η νίκη θα είναι πιο σημαντική σε σχέση με αυτή του Κυπέλλου αν ερχόταν.

Το ξαναλέμε πως η εμφάνιση ήταν απαράδεκτη (αυτό για να μην νομίζουν μερικοί πως υπάρχει η διάθεση να "καλυφτεί" η ομάδα μετά από μια τόσο "βαριά" ήττα), αλλά θα είναι τουλάχιστον βιαστικό από τώρα να κριθούν όλοι στην ομάδα. Υπάρχει και το "αύριο" και τότε θα κριθούν πραγματικά οι πάντες.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags