Η ίδια ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της (anikolouli.gr): «Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 11 το βράδυ, θ’ ανταμώσουμε στην τηλεόραση του Alpha, για να ξεκινήσουμε το ταξίδι στον κόσμο της αναζήτησης και του μυστηρίου.

Για 18η τηλεοπτική χρονιά θ’ ανοίξουμε τις πόρτες της ανθρωπιάς και της προσφοράς. Θα σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ανάγκη.

Θα επιχειρήσουμε να εξιχνιάσουμε τις υποθέσεις-θρίλερ, που ξεχάστηκαν στα συρτάρια των Αρχών. Θα βοηθήσουμε να βρεθούν οι νέοι και ταλαιπωρημένοι από την ανεργία αγνοούμενοι. Θ’απλώσουμε χέρι βοήθειας στους ανήμπορους ηλικιωμένους που χάνονται και θα τους ανοίξουμε το δρόμο της επιστροφής.

Με τη δική σας πολύτιμη βοήθεια θα δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα που παραμένουν ανοιχτά. Το γνωρίζετε πολύ καλά όλοι εσείς που είστε μαζί μας αυτά τα χρόνια. Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, όσα εμπόδια κι αν βρούμε στο δρόμο μας. Με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα, προχωράμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του διαδικτύου που βοηθήσατε εθελοντικά τους καλοκαιρινούς μήνες και βρέθηκαν συνάνθρωποι μας που είχαν εξαφανιστεί.

Σας περιμένω να συνεργαστούμε και πάλι. Μαζί, είμαστε μια δημιουργική και αποτελεσματική ομάδα.

Σας ευχαριστώ»