Facebook Pixel «Θέλουμε να εξελίξουμε τον ΠΑΟΚ»
| 2013-10-17 20:47:00

«Θέλουμε να εξελίξουμε τον ΠΑΟΚ»

«Θέλουμε να εξελίξουμε τον ΠΑΟΚ»

Για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, το τί απασχόλησε την τεχνική ηγεσία το διάστημα που μεσολάβησε και άλλα ενδιαφέροντα θέματα μίλησε ο εκ των στενών συνεργατών του Χουμπ Στέφενς, Γιώργος Γεωργιάδης.

Φυσικά ως πρώην μέλος της Εθνικής σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τη συζήτηση αναφερόμενος στα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναφέροντας χαρακτηριστικά στη Nova:

«Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε - έστω και - στα πλέι οφ. Κάναμε καλά προκριματικά. Σίγουρα το θέαμα δεν ήταν και το καλύτερο αλλά η ομάδα αυτή έχει δείξει, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, ότι μπορεί να παίρνει τ' αποτελέσματα εύκολα ή δύσκολα. Το κακό για μας ήταν πως η Βοσνία κατάφερε να κερδίσει τα περισσότερα παιχνίδια γι' αυτό βγήκαμε δεύτεροι. Ελπίζω τώρα σε μια καλή κλήρωση και να παίξουμε δυο καλά παιχνίδια στα πλέι οφ ώστε να προκριθούμε στη Βραζιλία».

- Σ' ότι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, στο διάστημα της διακοπής με τους ποδοσφαιριστές που είχατε, δεδομένου ότι υπήρχαν και δέκα απουσίες διεθνών, πώς το εκμεταλλευτήκατε;

«Αυτές οι ομάδες, οι κορυφαίες θα 'λεγα των εθνικών πρωταθλημάτων, έχουν πολλούς παίκτες στην Εθνική. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που τόσοι πολλοί παίκτες βρίσκονται στις Εθνικές ομάδες, που σημαίνει ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Η διακοπή βέβαια, δε σου δίνει την ευκαιρία να δουλέψεις έτσι όπως θέλεις αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο αυτά τα χρόνια κι έτσι συνηθίσαμε και προχωράμε».

- Αναμφίβολα σε πρώτη προτεραιότητα είναι το αποτέλεσμα, έτσι πορεύεται η ομάδα ως τώρα όπως έτσι πορεύονται κι όλες οι άλλες, η πρώτη έγνοια που έχετε για το σύνολο, για τον αγωνιστικό χαρακτήρα της ομάδας ποια είναι;

«Εμείς θέλουμε να βελτιωνόμαστε, όπως είπατε το να κερδίζεις τα παιχνίδια είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να εξελίξουμε την ομάδα, στην ουσία έχουμε μια ομάδα καινούρια με πάρα πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, που παίζουν για πρώτη χρονιά μαζί κι αυτό χρειάζεται χρόνο. Ελπίζουμε να βελτιωθούμε σύντομα».

- Από χτες έχει επιστρέψει και μετέχει στις προπονήσεις ο Εργκούς Κάτσε. Θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής; Είναι ποδοσφαιριστής που υπολογίζεται άμεσα από την τεχνική ηγεσία, δηλαδή ακόμη και για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης;

«Είναι καιρό έξω . Θα δούμε πως θα πάει. Δε θα τον έχουμε για την Τρίπολη, γιατί έχει μείνει πολύ καιρό χωρίς προπονήσεις. Θα δούμε κι αυτός που θα φτάσει, την εξέλιξή του και θ' αποφασίσουμε».

- Ολοκληρώνοντας, αφ' ενός ποια είναι τα προβλήματα τα οποία σας απασχολούν σ' επίπεδο ιατρικού δελτίου, γιατί χτες είχατε τον τραυματισμό του Βούκιτς, τις ενοχλήσεις από μαρκαρίσματα των Λούκας και Νίνη, αφ' ετέρου ποια είναι η άποψή σας για τον επικείμενο αντίπαλο, τον Αστέρα Τρίπολης που σχετικά πρόσφατα άλλαξε  και προπονητή;

«Νομίζω δε θα έχουμε τον Βούκιτς μαζί μας, είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι. Άλλα προβλήματα δεν έχουμε. Ο Αστέρας Τρίπολης μας δυσκολεύει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Είναι μια καλή και δυνατή ομάδα, πέρυσι έκανε μια πολύ καλή πορεία. Τώρα, τη φετινή χρονιά άλλαξαν προπονητή αλλά πάντα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, πάντα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτά απέναντι στον Αστέρα», κατέληξε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags