Facebook Pixel Τώρα θέλει στήριξη ο Στοχ…
| 2013-10-24 23:31:00

Τώρα θέλει στήριξη ο Στοχ…

Τώρα θέλει στήριξη ο Στοχ…

Όπως και να το κάνουμε ο Στοχ είναι ο καλύτερος ποιοτικά παίκτης του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο ρόστερ. Ναι μεν δεν του ανήκει, αφού είναι δανεικός στην Ελλάδα, αλλά είναι ποδοσφαιριστής κλάσης. Και το έχει αποδείξει τόσες φορές. Άλλο ότι το τελευταίο διάστημα κάνει κοιλιά επειδή παίζει συνέχεια κι έχει κουραστεί.

Το ότι έχασε τα πέναλτι και ότι ειδικά το δεύτερο ήθελε να το εκτελέσει αυτός πάλι, κι ας μην είχε ευστοχήσει στο πρώτο, σίγουρα είναι στα μείον του. Πήγε να ρεφάρει και την πάτησε.

 

Ο πρώτος, όμως, που βλέπει την ψυχολογία του να πέφτει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο ίδιος ο παίκτης. Είδαμε, άλλωστε, πως έφυγε ο Στοχ από το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή. Ήταν χάλια το ηθικό του.

 

Τώρα, λοιπόν, είναι που χρειάζεται στήριξη, και μέσα από τον ΠΑΟΚ, ο Στοχ. Αν τον πάρει από κάτω το ηθικό του, αυτό ενδεχομένως να στοιχίσει στην ομάδα. Όπως είπαμε είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δηλαδή, το καλύτερο είναι όλοι να κοιτάνε μπροστά, ειδικά από την στιγμή που η ομάδα κέρδισε. Ο Στοχ, άλλωστε, το πήρε το μάθημά του ήδη. Δεν είναι και λίγο να χάνεις δυο πέναλτι σε ένα ευρωπαϊκό ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags