Facebook Pixel "Προτάσεις 250 εκ. ευρώ για Μέσι!" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-10-25 14:28:00

"Προτάσεις 250 εκ. ευρώ για Μέσι!" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Προτάσεις 250 εκ. ευρώ για Μέσι!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η-αμφιβόλου εγκυρότητας, είναι αλήθεια-εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης "Punto Pelota" υποστήριξε με ρεπορτάζ της πως η Adidas θέλησε να βοηθήσει, βάζοντας και αυτή χρήματα, για να πάρει μεταγραφή ο Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα ύψους 250 εκ. ευρώ!

Στην εκπομπή ονοματίστηκε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου ως μία εκ των συλλόγων που κατέθεσε πρόταση 250.000.000 ευρώ στους "μπλαουγκράνα" για το αστέρι τους, με την οποία καλυπτόταν η ρήτρα αποδέσμευσης που είναι υποχρεωμένη να βάζει κάθε ισπανική ομάδα στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της.

Το έβδομο και πιο πρόσφατο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 26χρονος επιθετικός τέθηκε σε ισχύ τον Δεκέμβριο του 2012 και θα διαρκέσει μέχρι το 2018.

Σύμφωνα με τον Γκαγιάρδο, το ποσό θα καλυπτόταν κατά το ήμισυ από τους Βαυαρούς και τα υπόλοιπα 125.000.000 ευρώ θα καταβάλονταν (μέσω των νταμπλούχων Γερμανίας φυσικά) από την "Adidas". Στον Μέσι προσφέρθηκε συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές 20.000.000 ευρώ, ήτοι υψηλότερες από τις τωρινές, καθώς και το 100% των δικαιωμάτων προβολής.

Με την Μπαρτσελόνα να μην έχει μεγάλο λόγο στην υπόθεση ελέω ρήτρας (εάν δεν αποδεχόταν την πρόταση, θα υπήρχε απλά διαδικαστικό πρόβλημα), η προσφορά έφτασε άμεσα στα αυτιά του Μέσι. Ο αρχισκόρερ των Καταλανών την αρνήθηκε αμέσως, υποστηρίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, μία από τις υπόλοιπες δύο ομάδες που είχαν καταθέσει πρόταση 250.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Μέσι, αλλά δέχθηκαν την άρνηση από τον ποδοσφαιριστή είναι η Τσέλσι, αν και δεν κατονομάστηκε ευθέως από τους συντελεστές της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags