Facebook Pixel Τα «πειράγματα» των επιθετικών σε Βίτορ
| 2013-10-25 16:35:00

Τα «πειράγματα» των επιθετικών σε Βίτορ

Τα «πειράγματα» των επιθετικών σε Βίτορ

Ο Μιγκέλ Βίτορ παρέλαβε το βραβείο του MVP για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και μίλησε για τα γκολ που βάζει, για την συνεργασία του με τον Κατσουράνη, αλλά και για τους επιθετικούς που έχουν λιγότερα τέρματα από αυτόν...

Αφού παρέλαβε το βραβείο του δήλωσε: «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Οντως είχα βάλει στόχο τα πέντε γκολ, που είναι ρεκόρ στην καριέρα μου. Τώρα που τον πέτυχα, θα συνεχίσω να προσπαθώ σε κάθε αγώνα να βοηθάω την ομάδα. Δεν υπάρχει . μυστικό. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Χρειαζόμαστε σ' αυτές τις φάσεις μια καλή κεφαλιά, αλλά χρειαζόμαστε επίσης κι έναν καλό εκτελεστή για να στείλει τη μπάλα εκεί που πρέπει».

Οπως είναι λογικό τα . «πειράγματα» με τους επιθετικούς της ομάδας περί παραγωγικότητας δίνουν και παίρνουν: «Δεν τους λέω τίποτα. Αυτοί αστειεύονται μαζί μου, επειδή έχω πετύχει περισσότερα γκολ από ορισμένους. Στο τέλος όμως θα έχουν περισσότερα γκολ από εμένα οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα (σ.σ. γέλια)».

Αναφερόμενος στη χτεσινή αναμέτρηση και στο γεγονός πως για έναν - ακόμη - ευρωπαϊκό αγώνα η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ αποκρίθηκε: «Ισως θα πρέπει να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο πιο συγκεντρωμένοι. Χθες, κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, αλλά μ' ένα - δύο λάθη δώσαμε στον αντίπαλο το δικαίωμα να προηγηθεί. Μετά, με καλή αγωνιστική συμπεριφορά και σωστή νοοτροπία, καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Κώστα Κατσουράνη σχολίασε: «Με βοηθάει πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τον γνωρίζω φυσικά από την Μπενφίκα, όπου κι εκεί η παρουσία του ήταν σημαντική για μένα. Είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία κι η συνεργασία μου μαζί του είναι πολύ καλή. Και εγώ προσπαθώ βέβαια να τον βοηθάω. Γενικά η σχέση μας είναι σημαντική».

Στη συνέχεια μίλησε για τους επόμενους αγώνες του «Δικεφάλου» που οδηγούν σε δυο εβδομάδες στον εκτός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ολυμπιακό: «Θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και τα δύο. Πρέπει πρώτα να κάνουμε τη δουλειά μας και μετά να δούμε αν ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς κι αν η διαφορά μας μειώθηκε ή παρέμεινε η ίδια. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια. Νομίζω πως είμαστε σε καλό επίπεδο. Εχουμε βέβαια περιθώρια βελτίωσης και πράγματα να βελτιώσουμε. Για την εποχή πάντως, νομίζω πως το επίπεδό μας είναι καλό. Δεν είναι τέλειο, αλλά είναι καλό».
 
Ολοκληρώνοντας έκανε μια αφιέρωση για το βραβείο του, αποδεικνύοντας και την ποιότητα του χαρακτήρα του: «Ηθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, αλλά και στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν γιατί και αυτοί μας βοηθούν. Οπότε το αφιερώνω σε όλη την ομάδα», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags