Facebook Pixel «Δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του ματς»
| 2013-10-28 00:23:00

«Δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του ματς»

«Δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του ματς»

Στην κακή εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό ο Σήφης Δασκαλάκης με δηλώσεις του στη NOVA. 

«Έγινε μία καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού, είχα και ένα προσωπικό λάθος στο δεύτερο γκολ και μετά φάγαμε την κόκκινη και κάπως έτσι ήρθε το τελικό βαρύ σκορ για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Σήφης Δασκαλάκης.

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με την εικόνα του πρώτου: «Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Νομίζω ότι μας βγήκε η δουλειά που κάναμε όλη αυτή την εβδομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάπως τα χάσαμε και μπήκαν και τα γκολ. Σίγουρα το να θες να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα δεν είναι κακή νοοτροπία. Ωστόσο φάγαμε γρήγορα τα γκολ και μας γύρισε μπούμερανγκ».

Όσο για τη συνέχεια είπε: «Η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη και ελπίζω να έρθει την επόμενη Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags