Και πιο συγκεκριμένα μιλάμε για το άρθρο 23 Β που αναφέρει πώς όταν μία ομάδα ή κάποιο πρόσωπο που θα συνδέεται με μέλος του συνεταιρισμού κριθεί ότι με την κρίση του δυσφημεί τη λίγκα, άτομα που έχουν σχέση με αυτή ή οποιαδήποτε συνεργασία με αυτή, τότε θα υπάρχει καμπάνα από 10.000 ευρώ έως και 300.000 ευρώ.

Ακόμη προβλέπεται πως αν κάποιος πρόεδρος ΠΑΕ διαθέτει και μέσο ενημέρωσης, το οποίο ασκεί οποιαδήποτε κρίση που κρίνεται δυσφημιστική, τότε αυτόματα θα τιμωρείται ο σύλλογος με τον οποίον έχει σχέση το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Χθες, λοιπόν, στη γενική συνέλευση της Super League με την ψήφο των ίδιων των ομάδων, αυτό το άρθρο πέρασε και είναι πλέον νόμος. Οπως μάθαμε και στον στρατό δηλαδή το «βλέπε, άκου, σώπα». Οπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, λοιπόν, μιλάμε για την απόλυτη επιβεβαίωση της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ενός ελληνικού ποδοσφαίρου που κάποιοι ανίδεοι και κακοπροαίρετοι υποστηρίζουν ότι πνίγεται από ύποπτα παιχνίδια, από ύποπτες διαιτησίες και τείνει να γίνει το πιο βρώμικο πρωτάθλημα του κόσμου. Οι εξελίξεις και τα γεγονότα διαψεύδουν τους κομπλεξικούς, τους ανίδεους και τους κακοπροαίρετους.

Στα δικαστήρια και στη δίκη των υπόπτων δεν αποδεικνύεται τίποτα, οι βασικοί μάρτυρες δεν έχουν δει και δεν έχουν ακούσει τίποτα, οι διαιτησίες είναι άψογες και αυτό αποδεικνύεται από τις βαθμολογίες των παρατηρητών διαιτησίας,της πλειοψηφίας των μέσων ενημέρωσης και της σιωπής των ίδιων των παραγόντων των ομάδων. Οπότε καιρός ήταν να πάψουν διά νόμου και ροπάλου να ρίχνουν λάσπη οι κακεντρεχείς, κομπλεξικοί και ανίδεοι. Εύγε στη διοίκηση της Super League, εύγε και σε όλους εκείνους που ψήφισαν υπέρ του συγκεκριμένου άρθρου.

Μπράβο σου, ρε Γκλέτσο

Μήνυμα έστειλε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, με την κίνησή του να ανεβάσει τους πολεμιστές του '40 στην εξέδρα των επισήμων και όχι τους πολιτικούς! «Δεν έχω το ανάστημα να ανέβω μαζί τους στην εξέδρα. Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα... Εμείς τι κάναμε γι' αυτούς;».

Από καρδιάς Ηλυσιακός

Επιτρέψτε μου για μία ακόμη φορά να εκφράσω τη συγκίνησή μου σε κάποιους ανθρώπους που έχουν δώσει ιδρώτα, αίμα και καρδιά για τον Ηλυσιακό. Που φυλάνε Θερμοπύλες σε ένα τόσο πλέον βρώμικο χώρο, αυτόν του ποδοσφαίρου. Και πρωτίστως στον φίλο πρόεδρο των βετεράνων του Ηλυσιακού Παναγιώτη Οικονόμου για την αγάπη τους προς αυτήν την εφημερίδα και τη στήλη ιδιαίτερα. Μας τιμούν καθημερινά και συμμετέχουν με προτάσεις, μηνύματα, σχόλια. Εάν όλοι οι βετεράνοι έδιναν ανάλογο με τον δικό σας αγώνα, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν διαφορετικό.

SMS

@Απαντήσεις από ανθρώπους που επέστρεψαν πριν από λίγες μόνο μέρες από το Ρίο και το Σάο Πάολο και που διαπίστωσαν από κοντά τις συνθήκες που θα συναντήσουν όσοι αποφασίσουν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι στη Βραζιλία για να παρακολουθήσουν την κορυφαία σε επίπεδο εθνικών ομάδων ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου.

@Και απαντήσεις σε όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί τρόμου, εγκληματικότητας κλπ. Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα.

@Το επόμενο βήμα θα ανήκει στον Πάμπλο Γκαρσία και θα είναι πολύ σκληρό. Δεν του αρμόζει πάντως όλη αυτή η συμπεριφορά Σαββίδη και Στέφενς.

@Το πρόβλημα δεν είναι οι προπονητές, αλλά η νοοτροπία και η σκέψη των αφεντικών της ΠΑΕ Ηρακλής.

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;

Με... αεροπλάνα και παπόρια -που λέει και το τραγούδι- οι φανατικοί και πιστοί οπαδοί της εθνικής μας ομάδας «Γαλανόλευκος φάρος» ετοιμάζουν εκστρατεία στο Βουκουρέστι για τον αγώνα μπαράζ της Εθνικής μας με τη Ρουμανία. Αυτή τη φορά έχουν σχεδιάσει και εκδρομή οδικώς από Θεσσαλονίκη που θα αναχωρήσει την Κυριακή. Οσοι πιστοί... επικοινωνήστε με τον σύνδεσμο.

Πηγή: Goal