Facebook Pixel Συνέχεια στο "σίριαλ" Λο-Διαμαντίδη...
| 2013-10-30 20:52:00

Συνέχεια στο "σίριαλ" Λο-Διαμαντίδη...

Συνέχεια στο "σίριαλ" Λο-Διαμαντίδη...

Ο Έισι Λο πήρε και πάλι θέση για όσα του καταλογίστηκαν, εξέφρασε την άποψη πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι καλύτερος του Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και τον σεβασμό του για τον Παναθηναϊκό και τον «3D».

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Διαμαντίδη και όσα έχει επιτύχει. Πιστεύω πως ο Σπανούλης είναι καλύτερος παίκτης. Δεν ήθελα να βγει προς τα έξω με αρνητικό τρόπο. Δεν ήθελα να δημιουργήσω κάποια κατάσταση. Νόμιζα πως συζητούσαμε φιλικά. Όπως είπα, σέβομαι τον Διαμαντίδη. Έχει κατακτήσει 2-3 Ευρωλίγκες, εγχώριους τίτλους αλλά από το λίγο που αγωνίζομαι εδώ, έχω σχηματίσει αυτήν την άποψη. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν σέβομαι τον Διαμαντίδη και τον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Έισι Λο, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για αν είπε πως ο Ολυμπιακός θα νίκαγε με 20 πόντους τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα:

«(γέλάει...) Σέβομαι τον Παναθηναϊκό και δεν θέλω να δημιουργήσω καταστάσεις. Αυτή είναι άποψη μου, σέβομαι τους αντιπάλους μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω πως εφόσον τους έχουμε νικήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, μπορούμε να το κάνουμε και στην Ευρωλίγκα. Εχουμε κατακτήσει δύο Ευρωλίγκες και έχω την αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να τους κερδίσουμε».

Όσον αφορά στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, ο Έισι Λο είχε να πει πως: «Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, όπως και τους αυριανούς. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να νικάμε. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο. Προσπαθούμε να βρεθούμε όλοι μαζί και να βρούμε την χημεία μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags