Facebook Pixel Ο Άντιτς, ο Μέγας Αλέξανδρος κι ο... Λιχτενστάιν
| 2013-11-01 20:01:00

Ο Άντιτς, ο Μέγας Αλέξανδρος κι ο... Λιχτενστάιν

Ο Άντιτς, ο Μέγας Αλέξανδρος κι ο... Λιχτενστάιν

Ο Πέρο Άντιτς δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει συμπατριώτη του τον Μέγα Αλέξανδρο, παίρνοντας πάσα απ' τον εξίσου ανιστόρητο δημοσιογράφο Τζέσι... Λιχτενστάιν!

Ο Πέρο Άντιτς αγωνίστηκε για 7:49 (0/1τρίπ., 2ρ.) στην ήττα πρεμιέρας των Χοκς απ' τους Μάβερικς στην Ατλάντα (109-118 στις 30/10) κι έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της Π.Γ.Δ.Μ. στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Με αφορμή το γεγονός αυτό η τοπική ιστοσελίδα atlantamagazine.com είχε προσεγγίσει τον τέως παίκτη του Ολυμπιακού για μία συνέντευξη όχι μόνο περί πορτοκαλί μπάλας, αλλά και περί ιστορίας. Αμφότεροι έμειναν μετεξεταστέοι!

Ο δημοσιογράφος Τζέσι Λιχτενστάιν(!) μετέτρεψε την Π.Γ.Δ.Μ. σε... σκέτη Μακεδονία κι η συνέχεια ήταν... σκέτος πονοκέφαλος!

«Η χώρα σου είναι και πολύ αρχαία. Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι απ' τη Μακεδονία» είπε, έχοντας προφανώς άθελά του, αλλά προς όφελος του παίκτη, μπερδέψει τα πάντα στο μυαλό του.

«Ναι, αυτή είναι η μικρή... μεγάλη χώρα του. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο άγαλμά του στα Σκόπια πάνω στο άλογό του, 19 μέτρα ύψος. Αυτός τα άρχισε όλα. Όταν πέθανε, αργά-αργά όλα άρχισαν να καταρρέουν. Αλλά τουλάχιστον είμαστε εδώ ακόμα» απάντησε ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Χοκς, ενώ στη συνέχεια τον προσκάλεσε στην πατρίδα του για να δοκιμάσει «όλα τα φαγητά, θα αρέσουν σε όλους. Ο μουσακάς, ο σαρμάς, ο οποίος είναι με κιμά κι αμπελόφυλλα. Πρέπει να σου φτιάξω ένα Μακεδονικό μπάρμπεκιου».

Πηγή:gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags