Facebook Pixel Γεωργίου speaking για το ντέρμπι!
| 2013-11-04 10:32:00

Γεωργίου speaking για το ντέρμπι!

Γεωργίου speaking για το ντέρμπι!

Θέλετε μια μεγάλη αλήθεια για το προχθεσινό ντέρμπι που σίγουρα θα παραξενέψει πολλούς; Εδώ που τα λέμε, εγώ δεν είδα τίποτα κραυγαλέες διαφορές ποιότητας παικτών, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Γράφει ο Γιώργος Γεωργίου.

Με εξαίρεση τον Μήτρογλου, τον Σαλίνο, τον Χολέμπα και τον Βάις (άσχετα αν είναι ντεφορμέ αυτή την εποχή), που όντως έχουν και οι 4 μια καλύτερη ποιότητα, τα ίδια σκατά είναι πάνω-κάτω όλοι οι υπόλοιποι. Δηλαδή δείχνει καλύτερος ο Σαβιόλα από τον Μπεργκ και από τον Φιγκερόα; Όχι, βέβαια. Είναι καλύτερος ο Μανιάτης από τον Μέντες; Είναι καλύτερος ο Σάμαρης από τον Ζέκα; Έχει καλύτερη ποιότητα ο Μανωλάς από τον Ρισβάνη; Ή ο Σιόβας από τον Σίλντενφελντ; Στα ίδια κιλά ποιότητας ζυγίζουν όλοι αυτοί μεταξύ τους.

Αλλού εντοπίζεται η διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού. Έχει δουλευτεί περισσότερο σαν ομάδα από τον Παναθηναϊκό και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγάζουν οι παίκτες του κάποιους αυτοματισμούς που δεν τους έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Και επιπλέον ο Ολυμπιακός έχει μέσα στην αντίπαλη περιοχή έναν Μήτρογλου, που έχει την ικανότητα να σκοράρει με το δεξί, με το αριστερό, με το κεφάλι, ακόμα και με το μεσαίο. Αυτή την ικανότητα δεν την έχουν ούτε ο Μπεργκ, ούτε ο Φιγκερόα που όμως είναι πιο ζωντανοί και πιο ενεργητικοί από τον Σαβιόλα (πεταμένα λεφτά).

Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει υπέρ του και ένα άλλο μεγάλο ατού. Η δικτατορία που έχει επιβάλλει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα με τα απανωτά πρωταθλήματα που έχει πάρει, έχουν δώσει έναν άλλο αέρα στους παίκτες του και βλέπουν την κάθε ελληνική ομάδα σαν μυρμήγκι, για να το λιώσουν κάτω από την μπότα τους. Τεράστια η ψυχολογία τους.

Πηγή: Real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags