Facebook Pixel Νέο αίτημα αναβολής από Ψωμιάδη!
| 2013-11-04 11:52:00

Νέο αίτημα αναβολής από Ψωμιάδη!

Νέο αίτημα αναβολής από Ψωμιάδη!

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνεχίζει τις προσπάθειες για να πάρει νέα αναβολή στην δίκη εναντίον της ΑΕΚ. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της Ένωσης παρακάλεσε δύο φορές την έδρα για αναβολή με το σκεπτικό ότι είναι χωρίς δικηγόρους.

 

Ο Μάκης Ψωμιάδης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και για τον λόγο κάνει προσπάθειες για να πάρει νέα αναβολή στην υπόθεση για υπεξαίρεση χρημάτων. Με την έναρξη της διαδικασίας ο δικηγόρος του «Big Mac», Νίκος Αντωνιάδης ζήτησε να του δοθούν τα πρακτικά ως τώρα της δίκης, αλλά κι αυτά του βουλεύματος του συμβουλίου εφετών. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος δύο φορές ζήτησε από την έδρα να δοθεί αναβολή με το σκεπτικό ότι δεν έχει δικηγόρους.

«Η δίκη είναι κομβική για μένα. Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ μ' αυτή την υπόθεση της ΑΕΚ. Δώστε μου, παρακαλώ μία σύντομη αναβολή για να λυθεί αυτός ο γόρδιος δεσμός! Σας παρακαλώ να μου δώσετε αυτή τη μικρή αναβολή. Θέλω να δικαστώ με τους δικηγόρους μου κι όχι με δικηγόρους διαδρομιστές», ανέφερε ο Ψωμιάδης και κατόπιν το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της διαδικασίας προκειμένου να εξετάσει και να αποφασίσει τόσο για το αίτημα του Ψωμιάδη όσο και του δικηγόρου του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags