Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος: Ήταν κωλόφαρδος χθες ο Ολυμπιακός;
| 2013-11-06 13:08:00

Κ. Νικολακόπουλος: Ήταν κωλόφαρδος χθες ο Ολυμπιακός;

Κ. Νικολακόπουλος: Ήταν κωλόφαρδος χθες ο Ολυμπιακός;

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του τα περί… φάρδους του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και δίνει συνέχεια στο χθεσινό κομμάτι του.
 

Να μου πείτε ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλα, ότι δεν ήταν καλός κι άδικα κέρδισε την Μπενφίκα, βεβαίως να το δεχθώ. Αλλά αυτά που ακούω, περί κωλοφάρδιας του Ολυμπιακού στο χθσινό παιχνίδι, δεν υπάρχουν.

Φάρδος υπάρχει σε μία ομάδα όταν κερδίζει με ένα τυχερό γκολ, όταν ο αντίπαλος έχει δοκάρια, όταν αστοχούν οι παίκτες του από ευνοϊκές θέσεις.

Δεν υπάρχει φάρδος όταν ο Μανωλάς σηκώνεται στον…θεό και σκοράρει.

Ούτε υπάρχει φάρδος όταν ο Ρομπέρτο κάνει εφτά σωτήριες επεμβάσεις στις εφτά τελικές της Μπενφίκα, που ήταν προς την εστία του. Υπάρχει ικανότητα ενός γκολκίπερ, όπως την είχαμε δει και στο Άντερλεχτ-Ολυμπιακός. Ο Ισπανός χθες δεν ήταν τυχερός. Πολύ απλά τα έπιασε όλα.

Τυχερός θα ήταν, εάν σούταραν οι παίκτες της Μπενφίκα από ευνοϊκές θέσεις κι η μπάλα έφευγε άουτ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη χθες. Είναι ζήτημα αν υπήρχε μία φάση, στην οποία είχε την τύχη με το μέρος του ο Ρομπέρτο, σε ένα κόρνερ και τακουνάκι του αιφνιδιασθέντος Μάτιτς.

Τέλος πάντων, νομίζω ότι το χθεσινό μου κομμάτι στο gazzetta, αλλά κι ο τίτλος του αποδείχθηκε ένα από τα πιο προφητικά: «Τι άστρο; Του χρωστάει», ήταν το θέμα του κι αναφέρονταν στον Μίτσελ, ο οποίος πραγματικά σχεδόν σε όλα (πλην Άντερλεχτ βεβαίως) τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του στον πάγκο του Ολυμπιακού, είχε τη μία ατυχία μετά την άλλη: τρία πέναλτι εναντίον, μία αποβολή, τέσσερα δοκάρια της ομάδας του και πέντε γκολ εις βάρος της από κόρνερ!!!

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags