Facebook Pixel Θα γίνει... ΠΑΣάς στα Γιάννινα!
| 2013-11-09 20:10:00

Θα γίνει... ΠΑΣάς στα Γιάννινα!

Θα γίνει... ΠΑΣάς στα Γιάννινα!

Με νίκη ξεκίνησε στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Σάκης Τσιώλης, καθώς στο «ντεμπούτο» του οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 2-1 του ΟΦΗ. Ντε Βιντσέντι και Τσουκαλάς τα γκολ των νικητών, μείωσε ο Μακουκούλα.

Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα το θέαμα στο πρώτο μέρος να είναι μετριότατο. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο μισάωρο, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία. Αντίθετα, ο ΠΑΣ με τον Σάκη Τσιώλη πλέον στον πάγκο του, άρχισε να ανεβαίνει στο τελευταίο τέταρτο, ενώ την καλύτερη ευκαιρία του την έχασε στο 45', με το σουτ του Κοροβέση έξω από την περιοχή.

Ανάλογη εικόνα είχε το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα λεπτά, ωστόσο η είσοδος του Τσάβες άλλαξε τελείως το ματς. Ο ΠΑΣ ανέβηκε, κέρδισε χώρους και τελικά στο 63' έφτασε και στο γκολ με κεφαλιά του Ντε Βιντσέντι από κοντά, ενώ στο 73' ο Τσουκαλάς με τον ίδιο τρόπο έκανε το 2-0! Ο ΟΦΗ το μόνο που κατάφερε μέχρι το τέλος του ματς, ήταν να μειώσει με τον Μακουκούλα στο 83’ εκμεταλλευόμενος την χαλαρότητα της άμυνας του ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87’ Μπέριος), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (81’ Στρούνα), Τζημόπουλος, Ντάσιος (46’ Τσάβες), Ντε Βινσέντι

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Κεϊτά, Γιάκος, Αυγενικού

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (81’ Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69’ Νιμανί), Φραγκουλάκης (57’ Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

Στον πάγκο: Φερνάντες, Μονιάκης, Ζβασίγια, Όγιος

Διαιτητής: Kύζας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags