Facebook Pixel Υπέρ της παραμονής ο Ιμπάνιεθ!
| 2011-04-05 09:09:00

Υπέρ της παραμονής ο Ιμπάνιεθ!

Υπέρ της παραμονής ο Ιμπάνιεθ!

Έναν σύμμαχο που, ίσως, δεν περίμεναν έχουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στην προσπάθεια να πείσουν στον Βαλβέρδε να παραμείνει, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον μάνατζέρ του.

Πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων αναφέρουν ότι ο Ισπανός θεωρεί πως το καλύτερο για τον πελάτη θα ήταν να παραμείνει στο Λιμάνι, για πολλούς λόγους.

Ένας από αυτούς είναι το προβάδισμα που έχει σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς αν το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με αβαντάζ την κούρσα του τίτλου. Επίσης, υπάρχει η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και ο Μαρινάκης δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει την ομάδα χωρίς σημαντικές προσθήκες.

Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι και το συμβόλαιο του Βαλβέρδε, που ξεπερνάει το 1,5 εκ. ευρώ ετησίως. Χρήματα που για να τα βρει σε ομάδα της Ισπανίας, θα πρέπει να εργάζεται για τρεις σεζόν... Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Ιμπάνιεθ αναμένεται στη χώρα μας για να μιλήσει με τον Βαλβέρδε και όσοι γνωρίζουν καλά τους δύο άνδρες λένε ότι ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει πολύ τη γνώμη του συνεργάτη του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags