Facebook Pixel "Ρίσκαρα με Ηρακλή και Ντιναμό"
| 2011-04-05 11:28:00

"Ρίσκαρα με Ηρακλή και Ντιναμό"

"Ρίσκαρα με Ηρακλή και Ντιναμό"

Με χαρά του... ρισκάρει για τον ΠΑΟΚ ο Βιτόλο, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Ο Ισπανός χαφ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" και σχολίασε:

"Δεν ξέρω την απάντηση στο ερώτημα πότε θα φύγω από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Αλλά για ένα είμαι βέβαιος: Οταν έρθει εκείνη η στιγμή, κανείς δεν θα μπορεί να αμφιβάλει για τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Γι' αυτό θα ήθελα, όταν στο μέλλον θα αναφέρονται σε μένα, να λένε καλά λόγια, τόσο για την ποδοσφαιρική μου αξία, όσο και για τον χαρακτήρα μου", επισήμανε χαρακτηριστικά.

Για το πρόβλημα με την υγεία του: "Ρίσκαρα στο παιχνίδι της Τούμπας με τον Ηρακλή, ρίσκαρα και λίγες μέρες αργότερα στο Ζάγκρεμπ κόντρα στην Ντιναμό. Μόνο που για μένα είναι χαρά να ρισκάρω για τον ΠΑΟΚ και θα το κάνω και στο μέλλον, όσες φορές και αν χρειαστεί. Μετά τα ματς με τον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό, έχω αφήσει οριστικά πίσω μου τον τραυματισμό."

Για τα πλέι οφ: "Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι στα πλέι οφ. Θα παλέψουμε για να πάρουμε την πρώτη θέση."

Για τη φετινή χρονιά: "Εχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές. Πήραμε νίκες απέναντι σε σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, κάναμε πολύ καλά παιχνίδια στο Europa Leaque. Από την άλλη, φάγαμε μια δυνατή σφαλιάρα, όταν αποκλειστήκαμε από τον τελικό του Κυπέλλου. Εχουμε την ευκαιρία στη φάση των πλέι οφ να διορθώσουμε την κατάσταση και να οδηγήσουμε ξανά τον ΠΑΟΚ εκεί που τερμάτισε και την περασμένη περίοδο, δηλαδή στη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης των ομάδων."

Για την παρουσία του στον "Δικέφαλο": "Για μένα αυτά τα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ όμορφα. Και γι' αυτό ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και βέβαια το φίλαθλο κόσμο της ομάδας."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags