Facebook Pixel Είχαμε …τραβήγματα στην Παιανία!
| 2011-04-05 13:29:00

Είχαμε …τραβήγματα στην Παιανία!

Είχαμε …τραβήγματα στην Παιανία!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις οι τραυματίες στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού! Τράβηγμα ο Νίνης, τράβηγμα και ο Πετρόπουλος, κάκωση ο Σπυρόπουλος!

Στη σημερινή προπόνηση της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα.

Στο σημείο αυτό οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν παίζοντας δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ατομικά προπονήθηκε ο Λουίς Γκαρσία, καθώς και ο Χριστοδουλόπουλος λόγω ενοχλήσεων από χτύπημα στον δεξιό γλουτό. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Νίνης, Πετρόπουλος και Σπυρόπουλος.

Ο Νίνης υπέστη τράβηγμα στον δεξιό τετρακέφαλο και αναμένεται να απουσιάσει από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για περίπου 1 εβδομάδα.

Ο Πετρόπουλος υπέστη τράβηγμα στο δεξί γαστροκνήμιο και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για περίπου 10 ημέρες, ενώ ο Σπυρόπουλος υπέστη κάκωση με αιμάτωμα στην αριστερή ποδοκνημική και αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε 2 με 3 ημέρες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags