Facebook Pixel Μπουλντόζες στη Μεσημβρία (BINTEO)
| 2013-11-16 17:10:00

Μπουλντόζες στη Μεσημβρία (BINTEO)

Μπουλντόζες στη Μεσημβρία (BINTEO)

Εργασίες πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στο προπονητήριο της ομάδας και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Κ20 και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει την πορεία των εργασιών.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σάιτ της ΠΑΕ:

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί συνεχώς να βρει λύση στα γραφειοκρατικά προβλήματα τα οποία δεν του επιτρέπουν να επενδύσει 25 εκατ. ευρώ για την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στη Θέρμη. Την ίδια στιγμή, βέβαια, δε σταματά τη βελτίωση των εγκαταστάσεων της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να παρέχει καλύτερες συνθήκες δουλειάς στους παίκτες του.

Αυτές τις μέρες το προπονητήριο του Δικεφάλου θυμίζει εργοτάξιο με ειδικά συνεργεία να έχουν αναλάβει την ανακατασκευή του γηπέδου στο οποίο προπονείται η ομάδα Κ20. Στο συγκεκριμένο αγωνιστικό χώρο θα πραγματοποιηθεί πλήρης αντικατάσταση υπεδάφους, αποστραγγιστικού και συστήματος άρδευσης, ενώ στη συνέχεια θα στρωθεί εξ ολοκλήρου καινούριος χλοοτάπητας από ποικιλία ψυχρόφιλου χορταριού προκειμένου να είναι πιο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Νέα Μεσημβρία.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Νοεμβρίου, ενώ πριν παραδοθεί το γήπεδο προς χρήση από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απαιτούνται τουλάχιστον 20 μέρες προκειμένου να… δέσει ο νέος αγωνιστικός χώρος με το καινούριο υπέδαφος.

Τέλος, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η επέκταση του χώρου γυμναστηρίου των ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags