Facebook Pixel Λιμάνι, Πλατεία και τώρα Γερμανία;
| 2011-04-05 23:52:00

Λιμάνι, Πλατεία και τώρα Γερμανία;

Λιμάνι, Πλατεία και τώρα Γερμανία;

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι οι Κώστας Μήτρογλου και Γιώργος Γκαλίτσιος. Από τον Ολυμπιακό πήγαν στον Πανιώνιο και τώρα… Γερμανία!
 

Χέρι - χέρι πήγαν απ' το Λιμάνι στην Πλατεία. Και δεν αποκλείεται από εκεί να πάρουν το καλοκαίρι το αεροπλάνο για τη Γερμανία. Ο λόγος για δύο δανεικούς παίκτες του Ολυμπιακού, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιώργο Γκαλίτσιο, οι οποίοι στο δεύτερο γύρο βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου ο Πανιώνιος να ξεφύγει απ' την επικίνδυνη ζώνη της Σούπερ Λίγκας.

Και οι δύο βρίσκονται στο στόχαστρο γερμανικών ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες το Ανόβερο έχει στη μεταγραφική λίστα το όνομα του Γιώργου Γκαλίτσιου. Απ' την πολύμηνη «κατασκοπεία» του, οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητές του και αναμένεται να καταθέσουν στον Ολυμπιακό πρόταση για την απόκτησή του.

Με το σκεπτικό πως στο ρόστερ των πρωταθλητών υπάρχουν ήδη δύο παίκτες που μπορούν να καλύψουν τη θέση του δεξιού μπακ (Τοροσίδης και Μανιάτης), συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο μετακόμισης του Γκαλίτσιου στην Μπουντεσλίγκα.

Η υπόθεση του Μήτρογλου είναι διαφορετική. Ναι μεν η Βέρντερ Βρέμης τον παρακολουθεί για σημαντικό διάστημα, ωστόσο στην παρούσα φάση η διοίκηση των «Πειραιωτών» δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πώληση του διεθνούς επιθετικού.

Πηγή: Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags