Βοηθάνε σε αυτό βέβαια και δηλώσεις και ανακοινώσεις της επόμενης μέρας. Γιατί είναι πραγματικά εξοργιστικό να βλέπεις για άλλη μια φορά στην πλάτη της ΑΕΚ να παίζουν παιχνίδια διάφοροι ανύπαρκτοι που κατάφεραν να δουν την φωτογραφία τους και το όνομα τους γραμμένο σε ΜΜΕ. Επανήλθε στο προσκήνιο πάλι και ο Γρετζελιάς με τις ανησυχίες του για τους γύρω δρόμους και για αν το σχέδιο είναι... καλό ή όχι και έδωσε και συνέχεια χθες μιλώντας σε ραδιόφωνο. Αρπαξε την ευκαιρία να κάνει το μικροπολιτικό του παιχνίδι ο αποτυχημένος. Αφού το βράδυ της Τετάρτης είχε το θράσος να προσβάλει τον Ανδριόπουλο επειδή ο μάνατζερ του έργου προσπάθησε όπως μπορούσε να λυσει τις απορίες τις δικές του και της κυρίας με την τσιριχτή φωνή.

@ Και όλοι αυτοί νομίζουν πως επειδή η ΑΕΚ ακολουθεί την συνεναιτική γραμμή του Μελισσανίδη και προσπαθεί να πετύχει να είναι, ει δυνατόν, όλοι ευχαριστημένοι από την κατασκευή αυτού του μεγάλου έργου πως θα μπορέσει ο καθένας να επιβάλει ότι θέλει και να έχει προσωπικά οφέλη. Κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Το γήπεδο είναι για την ΑΕΚ και για την πόλη της Φιλαδέλφειας μετά. Για τους πολίτες της Φιλαδέλφειας βέβαια αλλά πάνω από όλα το γήπεδο της ΑΕΚ ένα όνειρο ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και ένα χρέος ΤΙΜΗΣ σε ανθρώπους που έχουν φύγει από την ζωή και για να παίζει ΕΚΕΙ η ΑΕΚ και να είναι αυτή που είναι θυσίασαν πράγματα που ούτε να φανταστούμε δεν μπορούμε. Το γήπεδο λοιπόν ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Γιατί η ΑΕΚ έχει το δικό της οικόπεδο, έχει τα δικά της λεφτά, έχει μαζί της την συντριπτική πλειοψηφία του Δήμου όπου ανήκει το οικόπεδο της και είναι απόλυτα ΝΟΜΙΜΗ σε όλα.

@ Θλιβεροί πολιτικάντηδες, αποτυχημένοι βλαχοδήμαρχοι, κόμματα και παρατάξεις που νομίζουν πως ζουν σε άλλη χώρα και άλλη εποχή, ψευτοοικολόγοι της πλάκας που ανέχονται επί σειρά ετών να είναι το σκουπιδαριό και τα σκουπιδιάρικα ανάμεσα στο άλσος και στο χώρο του γηπέδου, αρπακτικά που νομίζουν πως θα κονομήσουν κι αυτοί από το γήπεδο χωρίς να προσφέρουν τίποτα, όσοι έλπιζαν πως θα γίνει εκεί μια... πισίνα και γύρω γύρω στίβος καθώς κι ένα κλειστό 2-3 θέσεων και λοιπά τρωκτικά καλά θα κάνουν να το πάρουν απόφαση. Το γήπεδο θα γίνει και θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα και μοναδικό στην Ευρώπη. Η Φιλαδέλφεια θα έχει την τιμή να το φιλοξενεί και να γίνεται γνωστή σε όλο τον πλανήτη όπως γινόταν και τόσα χρόνια μέχρι τον μαύρο Μάη του 2003.

@ Αυτά λοιπόν και εύχομαι να μην αναγκαστούμε να ξαναγράψουμε έτσι αν και να πω την αλήθεια δεν είμαι αισιόδοξος. Οταν ακούς τον Τομπούλογλου να λέει πως προσπάθησε επί ώρες και ίσως κατάφερε να πείσει (!) την... ηγέτιδα των 131 πολιτών της Φιλαδέλφειας και άλλων πόλεων και μάλλον τα κατάφερε(!) πως να αισιοδοξείς; Τέλος πάντων. Προχωράμε, τρέχουμε και θα φτάσουμε στο στόχο μας. Ο καιρός χαλάει και το Σάββατο πλησιάζει. Θα είμαστε εκεί. Οσοι μπορούμε.

ΠΗΓΗ: aek365.com