Facebook Pixel Γεμάτη Νέα Σμύρνη θέλει ο Μήτρογλου
| 2011-04-06 12:17:00

Γεμάτη Νέα Σμύρνη θέλει ο Μήτρογλου

Γεμάτη Νέα Σμύρνη θέλει ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου ζήτησε να δει κατάμεστο το στάδιο της Νέας Σμύρνης στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο σάιτ της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Κώστας Μήτρογλου είπε…

«Ηταν ένα δύσκολο ματς και πριν το ξεκίνημά του, αλλά και κατά την διάρκειά του. Μάλιστα, θα έλεγα ότι έγινε δυσκολότερο μετά την αποβολή και την ισοφάριση της Κέρκυρας. Εμείς όμως ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας και πεισμώσαμε μετά την αποβολή. Ξέραμε όμως ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό κάναμε».

Για την συνεργασία με τους συμπαίκτες του…

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, που δημιούργησαν όλη την φάση. Ο Φανούρης μπόρεσε και έκανε την σέντρα στο σωστό σημείο, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο το γκολ. Γενικά όμως, όλη η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και έδειξε από την αρχή πως ήταν ανώτερη ομάδα από την Κέρκυρα».

Για την παρουσία του κόσμου…

«Ηταν πολύ σημαντική η βοήθειά τους. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μας βοήθησαν να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Πλέον, τους περιμένουμε κοντά μας και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Είναι το τελευταίο που θα δώσουμε φέτος στην έδρα μας και θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags