Facebook Pixel «Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε» (BINTEO)
| 2013-11-28 14:16:00

«Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε» (BINTEO)

«Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε» (BINTEO)

Σιγουριά για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Νταβίδ Φουστέρ, μιλώντας στη μικτή ζώνη του «Παρκ Ντε Πρενς» μετά το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ισπανός τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη στο τελευταίο ματς του ομίλου με την Άντερλεχτ:

«Μας μένει μια πικρή γεύση στο στόμα γιατί θα μπορούσαμε τουλάχιστον να έχουμε πάρει ένα βαθμό σε ένα γήπεδο τόσο δύσκολο όπως αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν. Πρέπει να μας μείνει ότι είμαστε ζωντανοί ακόμα στην διοργάνωση, εξαρτόμαστε από τον εαυτό μας. Ακόμα και αν φέρναμε ισοπαλία πρέπει να κερδίσουμε την Άντερλεχτ. Πρέπει να σκεφτούμε ότι μας μένει ένα παιχνίδι ακόμα. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και έχουμε το τελευταίο παιχνίδι αυτής της φάσης στην έδρα μας και είναι σαν τελικός για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα και είμαι σίγουρο ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση.

Μια μέρα ακόμα ο κόσμος ήταν μαζί μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη τους ακόμα μια φορά, δεν μένει παρά να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χωρίς όρους υποστήριξη και ήταν κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους κάνουμε να δουν μια νίκη σήμερα (σ.σ.: χθες)».

Από την πλευρά του ο Τσόρι Ντομίνγκεζ τόνισε ότι η ήττα από την Παρί είχε να κάνει με την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά:

«Είναι κρίμα, κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και όλοι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Μας ξέφυγε τελευταία στιγμή από έλλειψη συγκέντρωσης. Σε τέτοιο επίπεδο παιχνιδιών πρέπει να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος και εμείς κάναμε λάθος εκεί που δεν πρέπει να κάνουμε.

Τώρα μας μένει ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, ανεξάρτητα από τα σημερινά αποτελέσματα πρέπει να κερδίσουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ τους φιλάθλους μας για την στήριξη και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να τους χαρίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags