Facebook Pixel "Πιστεύω ότι θα είμαστε στα πλέι οφ"!
| 2013-11-29 16:24:00

"Πιστεύω ότι θα είμαστε στα πλέι οφ"!

"Πιστεύω ότι θα είμαστε στα πλέι οφ"!

Απίστευτη ατάκα από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, που είναι αισιόδοξος για την είσοδο του Παναθηναίκού στα... πλέι οφ!

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στο NovaSportFM:

-το αν αισιοδοξεί για τις επαφές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ένας πολύ δυνατός ‘παίκτης’. Αυτό το ξέρουμε χρόνια. Και πριν ασχοληθεί με την ΚΑΕ, ερχόταν σαν παιδάκι στο γήπεδο. Μακάρι αυτά που σκέφτεται και τις συνεργασίες που περιμένει από ανθρώπους που ξέρει να ευδοκιμήσουν». 

-το αν μπορούν να αποτελέσουν εμπόδιο τα χρέη της ΠΑΕ: «Εδώ και δύο χρόνια, από τότε που ανέλαβε ο Γιάννης Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ είναι ανοιχτό βιβλίο. Όλοι ξέρουν ποιο είναι το μετοχικό κεφάλαιο, πόσα χρώσταγε και πόσα χρωστάει. Δεν έχει να κρύψει τίποτα. Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει έναν παίκτη σαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο». 

-το πότε περιμένει οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση: «Τι να μας βρει τέλη Δεκεμβρίου ή στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου; Όλες οι πλευρές έχουμε εμπιστοσύνη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να έχουμε το ταχύτερο δυνατό απάντηση από τους επενδυτές. Δεν μπορεί να κρατήσει το θέμα περισσότερο από κάποιες μέρες, γιατί η ΠΑΕ είναι ανοιχτό βιβλίο και ο κ. Αλαφούζος είναι έτοιμος να δώσει όσα στοιχεία χρειαστούν». 

-το αν τον ανησυχεί η προοπτική να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια ενός ξένου επενδυτή: «Πιστεύω πως η μεγάλη εταιρεία που έχει δίπλα του και από ό,τι έχω μάθει είναι κολοσσός, θα επενδύσει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον εμπιστευόμαστε απόλυτα. Άρα δεν έχω να φοβηθώ τίποτα». 

-τον κίνδυνο αποπροσανατολισμού της ομάδας από αυτή την υπόθεση: «Αυτή η ομάδα είναι έτσι δομημένη, ώστε να εμπιστεύεται και να ακούει το τεχνικό τιμ. Όλοι είναι πολύ δεμένοι στην ομάδα μεταξύ τους, από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ μέχρι και τη διοίκηση. Χρόνια είχε να δημιουργήσει μια τέτοια οικογένεια ο Παναθηναϊκός. Ο κ. Αλαφούζος θα επισκεφτεί την ομάδα για να τους εξηγήσει ποιος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τι θέλει να κάνει. Η ομάδα έχει στόχους και από παιχνίδι σε παιχνίδι πραγματοποιούνται. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα είναι σίγουρα στα play offs και εκεί πρέπει να είναι έτοιμος. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο με το δεύτερη θέση και το Κύπελλο Ελλάδος και πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags