Facebook Pixel Πήρε Αναστασόπουλο και Χ.Δώνη
| 2013-11-29 20:04:00

Πήρε Αναστασόπουλο και Χ.Δώνη

Πήρε Αναστασόπουλο και Χ.Δώνη

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε ξανά εκτός τον Ρισβάνη, τον τραυματία Φιγκερόα αλλά συμπεριέλαβε τους νεαρούς Αναστασόπουλο και Δώνη ως επιβράβευση για την εικόνα του στους Νέους.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει την τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Απόλλωνα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του απόγευμα της Παρασκευής στο Κορωπί. Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελής αποστολής, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ξανά ο Σπύρος Ρισβάνης αλλά και ο Φιγκερόα που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Στον αντίποδα, ο 40χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε τους Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Χρήστο Δώνη, οι οποίοι είχαν κερδίσει τις εντυπώσεις με την τις εμφανίσεις τους στην ομάδα Νέων.

Στη σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας. Εν συνεχεία έπαιξαν δίτερμα και εξασκήθηκαν στις στατικές φάσεις, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαϊράμι και Φιγκερόα.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Πράνιτς, Καρέλης, Μπεργκ και Κλωναρίδης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags