Facebook Pixel "Βγήκε η δουλειά μας στο γήπεδο"
| 2013-12-01 19:54:00

"Βγήκε η δουλειά μας στο γήπεδο"

"Βγήκε η δουλειά μας στο γήπεδο"

Στην συγκέντρωση και την υπομονή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στην προσπάθειά τους να βρουν λύσεις απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μαζικά άμυνα, αναφέρθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: «Νομίζω ότι σήμερα κάναμε το πιο παραγωγικό μας παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που είχε και αυτό τις δυσκολίες του, ανεξάρτητα από το σκορ. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ μέσα στο γήπεδο, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, σε αντίθεση με το προηγούμενο. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τον αντίπαλο, που ήταν μια ομάδα που έπαιζε κάτω από το κέντρο με μαζική άμυνα. Προσπαθήσαμε με υπομονή, να γυρίσουμε τη μπάλα, να τους ανοίξουμε από τα πλάγια. Νομίζω πως ό,τι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σήμερα βγήκε, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτό το μεγάλο σκορ. Αλλά όπως λέω συνέχεια, δεν έχει τελειώσει τίποτα, ο δρόμος είναι ακόμη μεγάλος για να βγάλουμε την ομάδα από αυτήν την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Όταν ρωτήθηκε αν έμεινε ικανοποιημένος και από το πρώτο ημίχρονο, απάντησε: «Ναι. Άσχετά αν στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια αποτελεσματικότητα. Και πάλι τα παιδιά είχαν υπομονή, προσπάθησαν να κρατήσουν τις πτέρυγες ανοιχτά για να έχουμε πλάτος, γιατί όπως είδατε ήταν και οι 11 κάτω από τη σέντρα και είναι δύσκολο να διασπάσεις μια τέτοια ομάδα από τον άξονα. Προσπαθήσαμε περισσότερο από τα πλάγια και νομίζω ότι και τα περισσότερα γκολ ήρθαν έτσι».

Τέλος, δέχθηκε ερώτηση αν υπήρξε εντολή στον Πλατέλλα να επιδιώξει το πέναλτι(!). Το σχόλιό του ήταν το εξής: «Δεν νομίζω ότι εκβίασε ο παίκτης μας το πέναλτι, ήταν απόφαση του διαιτητή, δεν υπάρχει να εκβιάσουμε κάτι, δεν υπάρχει τέτοια εντολή. Έτσι το είδε ο διαιτητής, εγώ δεν το έχω δει, ήμουν μακριά, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε σε αυτό. Εγώ εξετάζω την συνολική παρουσία της ομάδας και αυτά που είχα ζητήσει πριν από το παιχνίδι. Σε αυτά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags