Γράφει ο Βασίλης Δούκας. 

Ο Χουμπ Στέφενς στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στέλνει αλλεπάλληλα μηνύματα στον Ιβαν Σαββίδη.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος με το υλικό που έχει και το δείχνει με το μοναδικό τρόπο που μπορεί ένας προπονητής... Με τις επιλογές του στον καταρτισμό της 11αδας.

Μετά τη "βαριά" ήττα από τον Ολυμπιακό, αμυντικό δίδυμο του "δικεφάλου" είναι δύο παίκτες που κανονικά αγωνίζονται σε άλλες θέσεις. Ναι μεν ο Κατσουράνης μπορεί να ανταποκριθεί ως στόπερ, ωστόσο καριέρα έκανε ως αμυντικό χαφ, ενώ το βιογραφικό του Τζαβέλλα γράφει: αριστερό μπακ.

Αν αυτό δεν αποτελεί μήνυμα προς τη διοίκηση, τότε πως μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνηση να αφήνει στον πάγκο ή εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές που η θέση τους είναι στο κέντρο της άμυνας και να παίζουν εκεί παίκτες που κατά συνθήκη μπορούν να αγωνιστούν μπροστά από τον τερματοφύλακα;

Ο Στέφενς θέλει αμυντικούς που θα μπορούν να κάνουν παιχνίδι από πίσω, έτσι ώστε να ανεβαίνουν περισσότεροι παίκτες μπροστά, αλλά αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει τέτοιου είδους στόπερ.

Μα φυσικά και δεν ξεχνώ τον Μιγκέλ Βίτορ, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπορεί να πορευτεί μία ολόκληρη σεζόν μόνο με έναν κεντρικό αμυντικό. Στο ρόστερ υπάρχουν και οι Κατσικάς, Ινίγο Λόπεζ. Οι δύο τελευταίοι από τη στιγμή που δεν αγωνίστηκαν τώρα που υπήρχε ανάγκη, δύσκολα θα μπορέσουμε να τους δούμε στη συνέχεια. Δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή τους και πλέον είναι κάτι περισσότερο από φανερό.

Πλέον πρέπει να περιμένουμε λίγες βδομάδες, όταν και θα... ανοίξει η μετεγγραφική περίοδος, για να δούμε αν ο Ιβάν Σαββίδης και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχουν λάβει το μήνυμα του Στέφενς ή αν ο δικέφαλος του βορρά θα πορευτεί στο υπόλοιπο της περιόδου με λύσεις ανάγκης στα μετόπισθεν.

Πηγή: novasports.gr