Την παράσταση έκλεψε ο Σουάρες σε ολόκληρη την αγωνιστική γιατί δεν είναι μόνο τα τέσσερα γκολ που σημείωσε κόντρα στη Νόριτς, αλλά ο τρόπος που έβαλε το πρώτο γκολ στη νίκη της Λίβερπουλ με 5-1! Και επειδή τα λόγια μπροστά στην εικόνα δεν είναι τίποτα, δείτε το...

 

 

Στα άλλα ματς η Έβερτον κατάφερε με το γκολ του Οβιέδο στο 86΄ να φύγει με τη νίκη από το «Ολντ Τράφορντ» και να αφήσει πολύ πίσω την Γιουνάιτεντ, η οποία έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όμως ο Χάουαρτ και τα δοκάρια την σταμάτησαν. Στην έδρα της Σάντερλαντ, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς (4-3). 1-0 ο Άλτιντορ στο 14΄, ισοφάρισε ο Λάμπαρντ στο 17΄ για να γυρίσει το ματς στο 36΄ ο Αζάρ. 2-2 με τον Οσέι και τον Αζάρ με το δεύτερο τέρμα του στο 62΄ να δίνει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. 4-2 με τον Μπάρντσλεϊ στο 84΄ και 4-3 με τον... ίδιο παίκτη δύο λεπτά αργότερα με αυτογκόλ.

Νίκη και για την πρωτοπόρο με γκολ στο δεύτερο λεπτό του πρώτου, αλλά και του δεύτερου ημιχρόνου με τους Μπέντνερ και Οζίλ αντίστοιχα.

Άρσεναλ-Χαλ 2-0
Λίβερπουλ-Νόριτς 5-1 
Μάντσεστερ-Έβερτον 0-1
Σαουθάμπτον-Άστον Βίλα 2-3
Στόουκ-Κάρντιφ 0-0
Σάντερλαντ-Τσέλσι 3-4
Σουόνσι-Νιούκαστλ 3-0
Φούλαμ-Τότεναμ σε εξέλιξη
Γουέστ Μπρο-Σίτυ σε εξέλιξη