Facebook Pixel Μετά τον Παναθηναϊκό... πήρε τα πάνω του!
| 2013-12-05 20:29:00

Μετά τον Παναθηναϊκό... πήρε τα πάνω του!

Μετά τον Παναθηναϊκό... πήρε τα πάνω του!

Ο Απόλλων Σμύρνης μετά την ισοπαλία στο πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως απέκτησε ψυχολογία και σήμερα με το 3-1 κόντρα στη Νίκη Βόλου απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30', όταν η μπάλα βρήκε στον Μπλάζεκ και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Βολιώτες αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Σεϊμάν στο 37', ωστόσο πριν φύγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43' ο Μπάργκογλου έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Απόλλωνα. Ο ίδιος παίκτης στο 64' με σουτ έγραψε και το 3-1, που ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Απόλλωνας απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, αν και υπάρχει και η ρεβάνς στον Βόλο.


Απόλλων Σμύρνης (Λ. Σάντσες): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Τσοκάνης (46' Tσεμπερίδης), Έγκον, Μίνγκας (71' Διαμάντης), Τσιλιγκίρης, Μπλάζεκ (56' Φαρινόλα), Μπάρκογλου.
 

Νίκη Βόλου (Π. Τζαναβάρας): Ταϊρης, Ζουλιώτης, Μπιτσάκος, Αργύρης, Μπακάλης (87' Χαρτσιάς), Γκοτοβός, Γέσιτς, Σεϊμάν (83' Τσίτας), Μανουσάκης (75' Αναστασόπουλος), Ανιέτε, Τζιώρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags