Facebook Pixel Πρέπει να κόψει κανένα… κ@λ@ για το καλό το δικό του
| 2013-12-09 23:18:00

Πρέπει να κόψει κανένα… κ@λ@ για το καλό το δικό του

Πρέπει να κόψει κανένα… κ@λ@ για το καλό το δικό του

Πέρυσι ήμουν από αυτούς που από την πρώτη αγωνιστική, παραμονή του αγώνα με την Τρίπολη στο ΟΑΚΑ, είχα γράψει πως μοναδικός στόχος της ΑΕΚ είναι να περάσει δύο ομάδες. Γράφει ο Κώστας Κετσετζόγλου.

To πίστευα μέχρι το τέλος και μάλιστα είχα αφιερώσει και ένα άρθρο ειδικά κατά του σλόγκαν... «ΑΕΚ είσαι δεν πέφτεις». Φέτος για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Η ΑΕΚ έχει ήδη ανέβει. Και πέρυσι και φέτος ήταν και είναι καθαρά αντικειμενική άποψη βάσει του υλικού και όλων των άλλων παραμέτρων. Και του χρόνου το καλοκαίρι πάλι θα είμαι βέβαιος, το γράφω από τώρα, πως η ΑΕΚ θα ανέβει. Να πω την αλήθεια το ίδιο περίμενα να ακούσω από τον Δέλλα από χθες αν του γινόταν ερώτηση που δεν θα του γινόταν αν δεν την έκανε μόνος του στον εαυτό του για να απαντήσει πως υπάρχει κίνδυνος να μείνει η ομάδα κι άλλη χρονιά (!!) στην Γ Εθνική αν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις. Εγώ περίμενα μια προσωπική δέσμευση του Τραϊανού Δέλλα, του προπονητή της ΑΕΚ, του αγαπημένου του κόσμου, του πρωταθλητή Ευρώπης. Πως ότι και να χρειαστεί να κάνει το βέβαιο θα είναι πως η ομάδα θα ανέβει. Το «δεν ανεβαίνει η ΑΕΚ με τέτοιες εμφανίσεις» δεν λέγεται ούτε για πλάκα κατά την άποψη μου. Από εκεί και πέρα προπονητής είναι και θα κριθεί από τα αποτελέσματα του.

@ Σε αυτούς που λένε πως είναι μαθητευόμενος θα απαντήσω πως σίγουρα είναι αλλά αυτό όλοι το ξέραμε και πρώτος ο Μελισσανίδης. Καλό θα είναι λοιπόν να θυμόμαστε και στις στραβές πως ο Δέλλας επιλέχτηκε για να προσπαθήσει η ΑΕΚ μέσα από την καταστροφή των χαμηλών κατηγοριών να βγάλει έναν προπονητή που αν της βγει μπορεί να είναι για 10 χρόνια. Οταν ένας προπονητής μαθαίνει λοιπόν είναι βέβαιο πως θα κάνει λάθη και στα λάθη του είναι που πρέπει να τον στηρίξουμε αν πιστεύουμε πραγματικά πως αξίζει τον κόπο η επένδυση που έγινε στο πρόσωπο του. Αν ήταν ένας προπονητής έμπειρος στην θέση του μπορεί και να έλεγα πως πρέπει να φύγει τώρα. Για τον Δέλλα δεν το πιστεύω με τίποτα πως πρέπει να φύγει. Ομως είναι απόλυτα σίγουρο πως και ο Μελισσανίδης δεν πρόκειται να ρισκάρει σε καμία περίπτωση έστω και το να... αγχωθεί η ομάδα για το υπεραυτονόητο. Αν θεωρήσει πως ο Δέλλας εξελίχτηκε σε κίνδυνο τότε είναι βέβαιο πως θα αλλάξει προπονητή. Ομως καλύτερα να μιλάμε για αυτά που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας που από την εφτάρα μέσα σε μια εβδομάδα πέρασε στη... σφαλιάρα.

Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στο aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags