Facebook Pixel Ποτέ δεν έχει μείνει έξω, με νίκη και ισοπαλία
| 2013-12-10 11:04:00

Ποτέ δεν έχει μείνει έξω, με νίκη και ισοπαλία

Ποτέ δεν έχει μείνει έξω, με νίκη και ισοπαλία

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μία επισήμανση ενόψει της αποψινής μεγάλης μάχης του Ολυμπιακού για πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

*** Τα έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και γενικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όλα με τον Ολυμπιακό. Έως κι αποκλεισμούς με 10 βαθμούς στη φάση των ομίλων!

*** Αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω πως θα το δούμε κι αυτό. Τι εννοώ…

*** Ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ ποτέ δεν έχει αποκλειστεί από ομάδα με την οποία είχε καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ποτέ! Και τώρα έχει καλύτερα αποτελέσματα από την Μπενφίκα στα μεταξύ τους παιχνίδια! 1-1 έξω, 1-0 εδώ.

*** Επαναλαμβάνω, ποτέ ο Ολυμπιακός, με τέτοιες συνθήκες, δεν έχει αποκλειστεί από κάποιον αντίπαλό του.

*** Και τις Πόρτο, Κροάσια (νίκες μέσα, Χ έξω και με τις δύο) είχε περάσει το 1999 και τις Λάτσιο (Χ μέσα, νίκη έξω), Βέρντερ (δύο νίκες) το 2008 και την Άλκμααρ (νίκη μέσα, Χ έξω) το 2010. Όπως κι έχει περάσει ομάδες με τα ίδια αποτελέσματα: βλέπε Άγιαξ (από μία νίκη) το 1999 και Σταντάρ Λιέγης (επίσης από μία νίκη) το 2010.

*** Όταν βγαίνει έξω ο Ολυμπιακός από μία ομάδα, βγαίνει πάντοτε έχοντας τα ίδια η, χειρότερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια αυτό ασφαλώς κι έχει γίνει. Τα ίδια αποτελέσματα (από μία νίκη) είχε με Μαρσέϊγ, με Λίβερπουλ, με Λιόν, με Πόρτο (2000) κλπ. Χειρότερα αποτελέσματα από Σάλκε, Βαλένθια κλπ.

*** Αλλά 15 χρόνια τώρα να έχει νίκη και ισοπαλία, όπως τώρα με την Μπενφίκα και να αποκλειστεί, δεν έχει γίνει ποτέ.

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags