Πρόωρη όμως η συζήτηση, για πολλούς και διαφόρους λόγους, πολλών και διαφόρων ειδών. Και ημερολογιακά και αγωνιστικά και σε επίπεδο ρόστερ και αλλαγών και σε ζητήματα εσωτερικής τάξης και λειτουργίας. Υπάρχουν θέματα που προηγούνται και προέχουν.

Προέχει να μπουν όλοι όσοι αποτελούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε μια σειρά . Κι επειδή μόνοι τους δε γίνεται να μπουν, προέχει να τους βάλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο ιδιοκτήτης σε μια σειρά. Να μείνουν όσοι μείνουν σε θέσεις, με σαφή ιεραρχία, οργανόγραμμα και πεδίο δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών. Απαιτείται πια να το κάνει. (Απαιτείται βεβαίως και λίγο φιλότιμο από τους ίδιους...)

Προέχει η ομάδα να ενισχυθεί τον Γενάρη εκεί που πονά και με τον τρόπο που χρειάζεται, ανεβάζοντας και την ποιότητα και την ταχύτητα και να προστεθεί αυτή η ποιότητα και σε μεγαλύτερο βάθος ρόστερ. (Απαιτείται να μειωθούν οι δανεισμοί και να πληθύνουν οι ποδοσφαιριστές – θεμέλια για μακρύτερο σχεδιασμό)

Προέχει η ομάδα να συνεχίσει να βελτιώνεται. Να δώσει δείγματα σταθεροποίησης σε απόδοση υψηλή, όχι μόνο με αντιπάλος τύπου Καλλονή. Αλλά και με τον Ατρόμητο (καλή ώρα) και με τους υπόλοιπους και μέσα στην Τούμπα και σε καυτές έδρες και παντού. (Απαιτείται βεβαίως να μην απομακρυνθεί περισσότερο από την πρώτη θέση).

Προέχει επίσης να κοπούν τα επικοινωνιακά και ουσιαστικά αυτογκόλ, που επιτρέπουν κακά σπυριά τύπου Κάτσε ή Γκαρσία να διαιωνίζονται. Που γεννούν διχαστική αντίδραση που οδηγεί χαζοζαρούμενα παιδάκια να καθυβρίζουν τον αρχηγό της ομάδας, την ώρα μάλιστα που αγωνίζεται με τη φανέλα και το περιβραχιόνιό της.

Με δυο κουβέντες, πριν την Μπενφίκα και μέχρι να φτάσουμε εκεί, προέχει να νικήσει ο καλός ΠΑΟΚ, οριστικά, τον κακό. Και μετά, να πούμε για Μπενφίκα, Τότεναμ, και Γάλλους, Άγγλους, Πορτογάλους. Να διαλύσει ο ΠΑΟΚ πρώτα τον κακό του εαυτό και μετά να ασχοληθεί με τους αντιπάλους του, εντός κι εκτός συνόρων.

Η Μπενφίκα, μπορεί να περιμένει. Τα υπόλοιπα, όχι.

Πηγή: fatgames.gr